marți, 6 iulie 2010

Chaplin! – Sambata 10 iulie ora 20:00 – Pro Cinema!

Doresc sa va recomand un sooper film pentru weekendul ce urmeaza. Mai exact sambata 10 iulie, ora 20:00 pe Pro Cinema puteti urmarii filmul Chaplin, o productie din anul 1992, in care va juca Robert Dawney Jr. Il puteti urmari pe celebrul actor intr-o interpretare grandioasa a celui mai bun actor din lume, asa cum a fost denumit Charlie Chaplin.

Filmul surprinde atat viata artistica a lui Sir Charles Spencer Chaplin incepand cu lansarea lui in lumea filmului, dar si aspecte din viata sa personala. O productie extraordinara, cu o interpretare absolut geniala a tanarului de 27 de ani (pe atunci) a lui Robert Dawney Jr, bine cunoscut astazi pentru filme precum Iron Man 1 si 2 , The Incredible Hulk, sau Sherlock Holmes; iar asemanarea dintre adevaratul Chaplin si personaj este izbitoare.

Tot in film veti vedea cum celebrul personal “The tramp” a luat nastere, cel mai reprezentativ personaj din istoria filmului vechi si modern.

Regizor, scenarist, actor, compozitor, director de film, scriitor si compozitor, Sir Charles Spencer Chaplin, s-a nascut in Walworth, Londra. El era baiatul care peste ani urma sa ajunga cel mai bun actor al tuturor timpurilor si un creator a multor controverse in special politice, totusi in cartea sa Chaplin spune: “Am ramas un singur lucru, unul singur, si acela este clovn. M-a pus mai presus decat orice politician”.

Lansandu-se de la varsta de 5 ani, Chaplin a avut o cariera de aproximativ 80 de ani, iar dupa atatia ani de munca, a declarat: ”Cu totii nu suntem decat niste amatori. Nu traim suficient de mult pentru a fi altceva. A crea ceva cu gandul la public, este ca si cum ai crea cu mintea altcuiva”. Despre filmele lui Chaplin a zis “simplisity is a difficult thing to achieve”, asta inseamana ca daca te chinui prea mult si incerci sa faci lucruri maret, nu se va observa munca depusa ci snobismul; iar despre viata Sir Charles Spencer Chaplin declara: “Life is a tragedy when seen in close-up, but a comedy in long-shot”.

Vizionare placuta!


About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu