luni, 5 iulie 2010

Spotul zilei – Premiat la festivalul international de publicitate!

Old Spice - The Man Your Man Could Smell Like – spotul publicitar a fost realizat de agentia Wieden+Kennedy Portland, din SUA, pentru brandul de gel de dus Old Spice , spot care a obtinnut Grand Prix-ul categoriei de Film Lions la festivalul international de publicitate Cannes Lions din 2010.
Gelul de dus pentru barbati, spotul adresandu-se totusi doamnelor care ar ar trebui sa cumpere acest gel de dus pentru domnii din viata lor. Oricum foarte tare “look at you’re man, now back to me, now back to your man, now back to me” – dupa care zice ceva de genu “ghinion nu arata ca mine, dar poate mirosii ca mine”…=))..genial.
Vanzarile ale acestui gel de dus au depasit toate asteptarile. Nu..=)) eu cred ca femeile…se uitau …stanga dreapta….barbatul din ecran vs barbatul de pe canapea…si au zis..AOLEU..VALEU..uite-l si pe asta « al meu »….nu k tre sa facem ceva….si dupa faza cu « ghinion nu arata ca mine »…..dezamagire..totala….DAR….poate mirosii ca mine…foarte tare…..Spotul e genial…dupa care a inceput sa vorbeasca de schimbarea unor tichete in diamante ...gata erau gagicile la coada la Old Spice. Spotul se gaseste aici:

About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu