joi, 7 aprilie 2011

ABDC, sezonul 6, Ep.1

Pentru a vedea episodul 1 al concursului America's Best dance Crew copiati in browser linkul: http://www.mtv.com/videos/misc/639616/ep-1-sneak-peek.jhtml#id=1661397 .

Producatorii show-ului in frunte cu Randy Jackson au ales ca primul episod sa fie de fapt o prezentare a trupelor, ca publicul sa le cunoasca mai bine. A urmarit intregul preshow de deschidere la canalul online mtv unde sunt abonata si platesc.

Coregrafia de deschidere a fost atent urmarita de Hok de la trupa Quest Crew si cred ca a facut o treaba buna. Primii care au deschis seara au fost cei din trupa IaMme, care au facut sala sa se ridice in picioare incepna dcu elemente de tutting specifice lui Philip Cheeb, pe care il ador. Dar evident ca la inceput, emotiile, au dus la mici desincronizari la saritura celor 3 dansatori din fata. Acestia au fost urmati de trupa Electic Gentlemen despre care pot spune "PURE PERFECTION". Ei au combinat elementele slow cu cele fast si au facut o treaba super buna. Trecerile dintre aceste doua tipuri de miscari au fost foarte clar si bine realizate in concordanta cu muzica si cu efectele aferente.

Fetele de la Request au urmat din pacate dupa Electic Gentlemen. Spun din pacate pentru ca diferenta a fost URIASA. Imi plac tipele, au atitudine buna, speram ca adata viitoare ne aduce mai multa coregrafie.STEP IT UP GIRLS. Phunk Phenomenon si Street Kingdom au potential urias de a se dezvolta in acest concurs. Desi dansul este greu nu trebuie sa ne arate asta,nu trebuie sa vedem noi cat de mult se straduiesc ci sa-l faca sa para usor.

S-am incalecat pe-o sa si am inchis povestea episodului 1 asa.Asteptam episodul 2 sa vedem prima provocare pentru cele 5 trupe.:D
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu