vineri, 29 aprilie 2011

Episodul 4 ABDC

Episodul 4 al supershow-ului America’s Best Dance Crew a fost dedicat lui Katy Perry. Astfel trupele ramase in concurs au primit provocari chiar din partea artistei.Episodul 4 il puteti vedea aici copiind linkul in browserul vostru:

http://www.mtv.com/videos/americas-best-dance-crew-season-6-ep-4-katy-perry-challenge/1662865/playlist.jhtml


Phunk Phenomenon a fost prima trupa care a intrat in concurs si care au primit provocarea de la Katy, aceea de a crea o ruleta in timpul dansului.. Acestia au dansat pe piesa Waiking up in Vegas si au facut SOOPER SHOW. Au creat o adevarata poveste pornind de la motivul piesei, cat despre porvocarea de a crea o ruleta .....le-a iesit genial. Au acoperit scena in intregime au folosit-o foarte bine , desi unele greseli au fost la tranzitii, in sensul ca nu au fost executate “curat”.

Exista trupa care sa gandeasca mai mult decat IaMme Crew? Saptamana aceasta s-au reinventat dar totusi au ramas la stilul lor de a crea diferite forme simetrice cu corpul lor. Au fost teatrali saptamana aceasta mai mult decat de obicei si au folosit si “voguingul” pentru a intra mai mult in stilul piesei, foarte girlish asa...

787 Crew – RESPECT....atat...ce sa zic mai mult?..Dansatorul din Puerto Rico a dovedit ca nimic din lume nu te poate opri sa faci ceea ce iti place, mai ales cand vorbim despre dans si despre un tip in scaun cu rotile.Superb.

Pustii de la Iconic Boys au avut ca provicare de la Katy sa screez un perete pe care sa il darame in timpul coregrafiei. Ceea ce au facut ei pe scena a fost ok, dar nu cred ca au respectat provocarea atat de bine. Sunt de acord cu Dominic in ceea ce priveste “darmarea “ zidului uman pe care ei lau format. Ceea ce a fost spectaculos este ca ei in pozitia aceea au facut locking, dar dupa doar au sarit. Dar trebuie tinut si de varsta lor si de tehnica . Aparet JC s-a trezit bine dispus azi si a fost mai ingaduitor cu pustii. Ceea ce mi-a placut foarte mult este ca ei stiu sa ridice o sala intreaga in picioare,acesta este un lucru pe care il ai sau nu.

Instant Noodles ...wow ei inca sunt in concurs?....:))...da exact ce ziceam..nu poti sa vi sa zici “vreau sa fiu ABDC” si sa ai inca probleme cu sincronizarea. Cat despre partea “amuzanta “ de balet....ORIBIL.Nu poti “lua baletul la misto”. Hip hop-ul , breaking-ul nu existau daca nu era baletul. In plus baletul trebuie sa fie baza oricarui dansator indiferent ca sunt dansator de break, rumba sau de muzica populara.

Ultimele doua trupe care s-au luptat pentru a ramane in competitie au fost Street Kingdom si Request. Street Kingdom au trebuit sa creez o nava spatiala, conform provocarii pe care le-a dat-o Katy Perry.ceea ce au facut dansatorii de krump a fsot sa ridice sala in picioare.Totusi inca sunt de parere ca in krump poti introduce si ceva coregrafie , inafara de atitudine. Request au dansat dupa piesa California Girls, o piesa care a fost in “their confort zone”, foarte girlish, foarte “pentru ele”, daca pot zice asa. Mi-a palcut foarte mult ca au venit cu un aer mai feminin decat ne-au obisnuit in primele 3 saptamani, lucru care le-au avantajat pe fetele cu parul rosu.

Desi a fost o decizie foarte greu de luat, juriul a decis ca Street Kingdom sa ramana in concurs, iar fetele de la Request au parasit competitia din pacate.Back to Newzeeland ya’ll. 

Pentru saptamana viitoare pregatiti-va umbrelele, este saptamana dedicata Rihannei.

About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

2 comentarii: