vineri, 8 aprilie 2011

Full Episode 1

Primul episod a foat dedicat celui mai bun lirist din lume, rapperul Lil Wayne. Asa va arata fiecare episod din ABDC, pentru ca este ABDC sezonul superstarurilor. PRimul episod il puteti vedea in intregime copiind linkul in browser :
http://www.mtv.com/videos/americas-best-dance-crew-season-6-ep-1-lil-wayne/1661539/playlist.jhtml#series=2211&seriesId=24129&channelId=1

Phunk Phenomenon – AMAZING....baietii ...si fata..:))...au facut un show incendiar dansand pe piesa Millie a celebrului rapper Lil Wayne.S-au distrat pe scena s-au simtit bine si asta s-a vazut. Au combinat elementele de coregrafie cu cele de “goofing”, fiind stilul care ii caracterizeaza totul a culminat cu cele cateva secunde de Krump autentic. Foarte tare. Cassandra is gangsta’ ) . Ei merg mai departe:D

Retrag PARTIAL ce am zis despre fetele din trupa Request. Show-ul lor a fost asa foarte....colorat ca sa fiu eleganta in exprimare. Mi-a placut ca au fost foarte teatrale si au incercat sa creeze o poveste. In plus ceea ce cred ca a socat lumea in general si pe mine in special este ca nu ma gandeam VREODATA ca pe o melodie rock poti realiza element de voguing. WOW...asta da. Ele vin cu o energie noua, pozitiva. In a doua jumatate a coregrafieei eu m-am pierdut. Imi place haosul pe scena, dar cel organizat sa zic asa, daca pot alatura in vreun fel acesti doi termeni astfel incat ei sa aiba sens in limba romana. Eu m-am pierdut . E ok cu povestea, sa creezi un moment din care sa intelegi ceva, sa transmiti un mesaj, ca sa nu banalizezi dansul, dar e ok sa faci asta nu pe toata durata coregrafiei, ca lumea intelege din prima mesajul. In rest a fost ok.Imi place energia pozitiva pe care o aduc tocmai din Noua Zeelanda. Aparent D-trix se va muta in Noua Zeelanda daca toate fetele de acolo danseaza asa si sunt oarecum socata ca a fost impresionat de faptul ca pe durata dansului nu doar o singura fata a stat in fatza, ci au facut rotatie...WOW...pai nu e normal asa?.

Cei de la Electic Gentlemen au parasit competitia.Am i missing something?. Dominic a avut dreptate cand a spus ca intravevar la faza cu “fireman”, se putea mai mult, nu prea s-a prins lumea ca ei de fapt reprezentau flacarile ca ei doar mergeau....In rest GENIAL. Sectiunea de tutting a fost foarte curata in executie si din nou ei au spus o poveste, au creat persoajul “Lil Wayne” pe scena, au fost in concordanta cu provocarea episodului 1. Parerea mea este ca cel mai important mesaj pe care ei il transmit este ca “hip hop-ul nu este pentru golani”.Uite iti aratam ca ne putem imbraca altfel si tot facem lucruri senzationale.Tipii au un potential extraordinar, trebuie doar sa isi mai “curete” peici pe colo prestatiile.
Si SHOC - Street Kingdom sunt cei care raman in competitia. Krump este unul ditre stilurile mele preferate pentru ca iti da libertatea sa te exprimi. Nu este violenta si ceea ce nu am vazut in prestatia celor de la Street Kingdom este coregrafia. Krumpul nu este doar o inlantuire de miscari, gen freestyle, o fatza suparata si o atitudine negativa. Krumpul poate fi si o coregrafie. O asociez mereu cu rumba, din Ballroom, datorita faptului ca ele merg pe acelasi concept dar intr-un alt registru - combinatie dintre miscari slow si cele foarte rapide, sacadate. Miscari, care corect si curat executate dau un efect vizual extraordinar. Cred ca show-ul lor ar fi fost foarte bun macar daca fiecare facea krump separat, fara nici o legatura cu celalalt...dar nici macar asta.Inceputul a fost cam slow si dezorganizat, fiecare era “cu ale lui”, iar continuarea ....NO COMMENT.

Saptamana viitoare vor dansa alte 5 trupe, o trupa de copii,fete care danseaza la bara.Sooper tare frate! urmeaza edtia Kesha;) . Can't wait!
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu