vineri, 15 aprilie 2011

Full Episode 2 America's Best Dance Crew sezonul 6

Episodul 2 al superconcursului America’s Best Dance Crew aduce in prim-plan alte 5 trupe in editia dedicata lui Kesha.Il puteti urmari copiind in browser linkul:

http://www.mtv.com/videos/americas-best-dance-crew-season-6-ep-2-kesha-challenge/1661986/playlist.jhtml


Cele cinci trupe din aceasta saptamana sunt: 787 Crew, FootWorkKINGz Iconic Boyz, Instant Noodles, Jag6ed si vin cu premiere pentru acest concurs,cum ar fi un stil nou dansul la bara si o trupa de copii.


FootWorkKingz au fost cei care au deschis seara in cel de-al doilea episod al show-ului. WOW....sa iti misti picioarele cu o asemenea viteza este foarte greu. They hit every single beat.Piesa a fost foarte ritmata iar viteza pasilor ametitoare. Foarte tare, in plus este incredibil cum de isi dozeaza energia pana la final fara sa devina “slappy” spre final.

787 Crew venieron con el sangre caliente tocmai din Puerto Rico. Baietii au facut pe scena tot ce nu ma asteptam de la o trupa de dans cu origini latine: coregrafie, trick-uri super complicate, break-dance, au facut sooper show. Spre deosebire de ce a spus JC ca au avut prea multe trick-uri si prea putina coregrafie, eu cred ca a fost echilibrul total pentru ca au combinat aceste doua elemente foarte bine.Nu ne-am plictisit vazand 20 de secunde la rand coregrafie dar nici 30 de trick-uri fara nici o legatura unul cu celalalt. Keep it up guys!Big fan so far:D:D

C ei mai tineri concurenti din istoria ABDC , Iconic Boys au fost CEI MAI TARI. Nu ma emotionez si nici nu ma induiosez cand vad copii, dar vreau sa zic doar ca momentul lor este cel mai bun exemplu pentru a spune “d-aia unii castiga in viata si altii nu ”, pentru ca se concentreaza 100% si nu se lasa intimidati. Nu e soarta, destin sau alte prostii de acest gen, ci munca, determinare si mobilitate psihica. “Iconic Boys is the America’s Best Dans Crew” este o afirmatie greu de facut, sau mai bine zic greu de “dus”, pentru ca afrimand asta deja ridici nivelul asteptarilor publicului la un alt nivel. Atitudinea a fost cea corecta, sunt multi adulti care nu vin pe scena cu dorinta lor de a castiga si de a face show. Sau dorinta exista dar emotiile ii coplesesc. E normal sa ai emotii pentru ca suntem oameni, dar daca nu ai ce cauta pe scena daca ai emotii. Mi se pare o trupa cu super potential in primul rand datorita psihicului foarte puternic, maturitatii lor si a tariei de caracter cu care trateaza toata “treaba”, care pana la final valoreaza 100.000 $ si pentru asta merita sa te ridici in picioare. 100% de acord cu ce a zis juriul.

Fetele care aduc o noua premiera la ABDC si anume dansul la bara, Jeg6ed au avut o prestatie buna. Este greu sa vii sa dansezi dupa o trupa care a ridicat o sala intrega si juriul in picioare. Dansul la bara este FOARTE GREU, tot respectul pentru ceea ce fac. Mi se pare foarte important mesajul lor ca dansul la bara nu este stripteas, ceea ce este foarte adevarat, este un sport. Avand in vedere ca aici este un concurs de dans mi-ar placea foarte mult ca fetele care danseaza in fatza in anumite momente sa vina cu lucruri mai spectaculoase si aici nu ma refer neaparat la hip-hop..orice altceva....pentru ca mie mi s-a parut like “posing”. Ceea ce vedeam in spate...foarte tare...no comment....dar nu cred ca aveau o sustinere din partea coregrafiei din fatza.


Pentru multi b-boy-ing-ul este o inlantuire de trick-uri , dar Instant Noodles au adus elemente de la care nu te astepti de la o trupa de break-eri, cum ar fi elemente din dansul contemporan si in plus au fost foarte teatrali , “s-au jucat” cu camera de filmat”, au interactionat cu publicul . Totusi 70-80% din tot ceea ce au facut pe scena a fost breakdance, multe trick-uri si prea putina coregrafie, dar au fost ok anyway.

Macar saptamana asta juriul au luat o decizie corecta, fetele de la Jeg6ed au fost eliminate, desi toti au fost buni si au venit cu elemente care nu au mai fost prezentate in cadrul acestui show de-alungul celor 5 sezoane. Feel sorry for the girls :(

SAPTAMANA VIITOARE CELE 8 TRUPE RAMASE IN CONCURS VOR DANSA DUPA SUPERHITURILE TRUPEI BLACK EYED PEAS, CARE VOR FI PREZENTI IN STUDIO, LIVE.

About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu