sâmbătă, 16 aprilie 2011

Rio in 3D

Filmul de desene animate Rio a avut la back-up dancers pe Maddy, D-trix, Hok, Feng (Quest Crew), Anya,Pasha, Lauren Froderman, Lauren Gotlieb (So you think you can dance). Filmarile pentru coregrafiile din film au avut loc in noiembrie 2010 la studiorile de dans din Berlin si a fost o experienta foarte tare, dar greu de realizat.

Acum filmul este si in Romania. O super productie marca studiourile Blu Sky si 20th Century Fox aduce in prim plan povestea unui papagal care nu a invatat niciodata sa zboare si care prin mai multe peripetii inclusiv pentru a scapa de rapitori si de a se intoarce la cea mai buna prietena a sa Linda.
De la creatorii Ice Age, Rio este este cel mai mare şi mai ambiţios film de animaţie al studiourilor. E plin de anvergură şi grandoare, plin de caracter, culoare, muzică, emoţie şi distracţie. Povestea se desfăşoară în mijlocul unei jungle colorate, un paradis pe plajă, o metropolă întinsă - şi o sărbătoare care pune capac la toate, ştiută ca şi Carnaval. RIO e mai mult decât un punct pe hartă, e un loc magic, o stare de spirit şi o atitudine.

Trailerul este aici:

Coloana sonora a filmului a fost realizata de producatorul american Will.i.am .
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu