vineri, 6 mai 2011

ABDC Ep 5, sezonul 6

Aceasta saptamana la ABDC a fost dedicata celei mai sexy cantarete RnB din istorie, Rihanna. Episodul 6 al showului poate fi urmarit copiind linkul acesta in browserul vostru: http://www.mtv.com/videos/americas-best-dance-crew-season-6-ep-5-rihanna-challenge/1663259/playlist.jhtml .
Instant Noodles – cel mai bun show pe care l-au avut baietii in acest concurs. A fost destul de greu pentru baieti, ca b-boy sa introduce in coregrafia lor miscari de dance-hall si raggae. Good job anyway:D

Iconic Boys – Nu mi-a placut deloc.Cred ca a fost cea mai slaba reprezentatie a lor. Si poate ca dansatori mai renuntam si noi la chiftele si pizza, just in case...Punct.

IaMme Crew – cel mai tare show al lor EVER..ceea ce este un lucru greu de zis, pentur ca ei de fiecare data au avut un show spectaculos. Au gasit din nou, metode noi de a crea iluzii optice si constructii geometrice cu mainile si trupurile lor, dar si sa creeze o poveste pornind de la ideea videoclipului S&M, al Rihannei.

Street Kingdom – Ahhhh ador krump-ul....dar imi place si mai mult cand este combinat cu raggae. Trupa Street Kingdom a facut o treaba excelenta saptamana aceasta si au pus in evidenta prezenta feminina din echipa lor. Genial.

Phunk Phenomenon au fost la duel impreuna cu trupa 787 Crew din Puerto Rico. Nu pot sa cred ca aceste doua trupe au ajuns la duel. Cei de la Phunk Phenomenon au fost primii care au dansat si s-au descurcat bine, si-au revenit, dar probbail din cauza oboselii spre finalul coregrafiei au tendinta sa oboseasca, nu mai au energia pe care ne-o aratau la inceputul show-ului. Siete ocho siete (787 Crew) – CEL MAI TARE SHOW AL SERII. Nici nu se putea altfel. Cine putea sa stapaneasca mai bine miscarile de raggae, dance hall decat o trupa de b-boy cu origini LATINE???Facand o comparatie dupa parerea mea 787 trebuiau sa ramana in concurs, dar evident fiind latini nu au fost pe placul americanilor...In fine...saptamana viitoare este saptamana dedicata lui Justin Bieber.BIEBER FEVER RULZZZZZ!

About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu