vineri, 13 mai 2011

ABDC - Episodul 6 sezonul 6

IT’S BIEBER FEVER EPISODE!!!.Cele 5 trupe de dans ramase in concurs: Instant Noodles, IaMme, Phunk Phenomenon, Street Kingdom si Iconic Boyz, au avut ocazia sa danseze dupa piesele celui mai celebru si bogat adolescent din lume: Justin Bieber. Episodul 6 il puteti urmari copiind acest link in browser-ul vostru:

http://www.mtv.com/videos/americas-best-dance-crew-season-6-ep-6-justin-bieber-challenge/1663764/playlist.jhtml

Primii au fost pustii de la Iconic, acre au avut ca provocare data din partea lui Justin Bieber, aceea de a incorpora in rutina lor, miscari din basket. Pustii au facut o treaba excelenta, nu te poti plictisi urmarind show-ul lor, pentru ca asta au facut – Super Show.

IamMe Crew au dansat dupa piesa Somebody to love si evident ca au fost extraordinari.Nu am ce sa zic mai mult. Geniali.

Phunk Phenomenon, trupa care a scapat de eliminare saptamana trecuta, au trecut fara emotii in episodul urmator. Aparent piesa Inni Minni a lui Justin le-a purtat noroc petru ca dupa parerea mea au avut cea mai buna reprezentatie a serii.

Batalia pentru un loc in episodul 7 s-a dat intre Instant Noodles si Street Kingdom. De data asta juriul a decis corect si cei de la Instant Noodles au iesit din competitie. Observandu-i de-alungul celor 6 episoade ei nu au incercat niciodata sa vina cu ceva nou. Indiferent ca in episodul respectiv a fost vorba despre Rihanna, Black Eyed peas, Lil Wayne sau Justin Bieber ei au tinut-o “una si buna” cu break dance-ul. E ok, acesta este stilul lor, pot intelege, dar nu pot vedea 30-40 de secunde numai scheme de break, pentru ca nu ma uit la Battle Of The Year sau Red Bull Break Dance Competition.Bye Bye Instant Noodles!
Episodul 7 al supershow-ului America’s Best Dance Crew va fi dedicat unuia dintre cei mai mari MC din lume : Nicki Minaj.


About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu