sâmbătă, 21 mai 2011

ABDC Episodul 7, sezonul 6

Episodul cu numarul 7 a fost dedicat unuia dintre cei mai mari MC din lume: Nicki Minaj, astfel ultimele 4 trupe de dans ramase in competitie a dansat pe superhiturile celebrei dive.Nicki Minaj este cel mai bine vandut MC din lume in acest moment, lucru care au facut ca trupele ramase in concurs sa ramana muti de uimire cand artista a pasit in platou si le-a spus care sunt provocarile lor pentru aceasta saptamana. Episodul il puteti urmari coppind linkul in browserul vostru:

http://www.mtv.com/videos/americas-best-dance-crew-season-6-ep-7-nicki-minaj-challenge/1664061/playlist.jhtml

IaMme Crew au fost primii care au dansat dupa hitul "Moment for life" si a trebuit sa aduca in prim plan caracterul copilaresc al lui Nicki.Coregrafia lor ne-au adus aminte de jocurile copilariei intr-un mod inteligent, facand nimic altceva decat sa-si stabilizeze pozitia de lider pe care o au de cateva saptamani bune.

Cea de-a doua trupa intrata in concurs a fost Iconic Boyz care au dansat pe piesa Check It Out a lui Nicki Minaj feat. Will I.Am, imbracati in roz sau ceva...a fost o reprezentatie ok....nu WOW.

Ultima trupa intrata in finala de saptamana viitoare este Phunk Phenomenon, care i-au eliminta pe cei de la Street Kingdom.Acest lucru s-a datorat faptului ca au avut cea mai una reprezentatie a serii. Ei au aratat ca isi doresc sa ramana in concurs.Asta DA determinare.Cei de la Street Kingdom este trupa cu cel mai mare potential in acest concurs. Stilul lor de dans, krumpul este unul dintre cele mai iubite de pe planeta, dar din pacate in nici o saptamana nu au pus acest lucru in evidenta, ei ramanand tot timpul fideli acestui stil si nu au incercat sa combine elemente din alte stiluri, lucru care i-au plafonat destul de mult. Astfel din pacate ei au parasit competitia.Sry guyz:(Saptamana viitoare este dedicata celui mai inovator rapper din istoria Kanye West. Liniile melodice si beat-urile alese de acesta pentru piesele lui sunt unice in lume si au creat isterie in randul fanilor.

About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

2 comentarii:

  1. Obisnuiesc ca din cand in cand sa ma mai uit la aceasta emisiune si pot zice ca e printre putinele emisiuni de unde pe langa faptul ca te destinde ai si cate ceva de invatat si admirat.
    Mi se pare fantastic sa depui atata munca in ceva ce cu adevarat iti place... dansul. De altfel, si mai fantastic mi se pare ca tot ce realizezi cu atata truda, sa faci in asa fel incat totul sa para atat de simplu astfel incat sa nu lasi sa se vada greutatea pe fetele celor care danseaza pe scena...

    RăspundețiȘtergere
  2. exact...ai zis in cateva propozitii...tot ce am scris eu in 30 de postari...=))

    RăspundețiȘtergere