vineri, 27 mai 2011

Episodul 8 - SEMIFINALA

Episodul 8 a fost dedicat inovatorului in materie de sound , domnul Kanye West. Episodul 8 il gasiti aici:

http://www.mtv.com/videos/americas-best-dance-crew-season-6-ep-8-kanye-west-challenge/1664577/playlist.jhtml

Iconic Boyz - sunt exemplul clar ca asa trebuie sa dansezi ca sa devii America's Best Dance Crew.

Batalia pentru a intra in finala s-a dat intre Punk Phenomenon si IaMme Crew.A doua trupa de dans care intra in finala este IaMme Crew, dupa o batalie pe ringul de dans extraordinara.

Cea de-a doua reprezentatie a fost cea a primei trupei intrate in finala Iconic Boyz. Pustii au dansat dupa o piesa special creata pentru ei, care sa reprezinte spiritul trupei si stilul lor de dans. De acelasi beneficiu au avut parte si cei de la IaMme Crew. Iconic Boyz au adus in prim plan de aceasta data imaginea unor american idol-uri, pe covorul rosu. In schimb cei de la IaMme au ridicat juriul in picioare cu o reprezentatie de exceptie, in cadrul careia au evidentiat perosnalitatea fiecarui membru al trupei in parte. Cine va iesi castigator din batalia pentru voturile publicului american?Vom afla in cateva zile cand va avea loc marea finala, unde trupele finaliste vor dansa din nou, alaturi de toate trupele care au fost in sezonul 6 al supershow-ului America's Best Dance Crew. IaMmE crew RULEZ!!

Episodul marei finale ii este dedicat unuia dintre cel mai mari producatori din lume Swizz Beatz, cunoscut pentru succesul inregistrat de Chris Brown, Britney Spears, Christina Aguilera si Ne-yo. IN PLUS IN FINALA VOR FI PREZETI TOTI CASTIGATORII ABDC: JABBAWOCKEEZ, SUPER CREW, QUEST CREW, WE ARE HEROES SI POREOTICS.

About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu