joi, 4 august 2011

CBS începe promovarea noului sezon din „Doi Bărbaṭi ṣi jumătate”


Postul de televiziune CBS a publicat posterul de promovare pentru sezonul 9 al sitcomului „Doi bărbaṭi ṣi jumătate”, potrivit site-ului Yahoo Tv.

Campania de promovare a sezonului cu numarul 9 din „Doi bărbaṭi ṣi jumatate” a început la numai o zi după ce televiziunea Lionsgate a dat publicităṭii detalii despre noul serial de comedie care îl va avea ca protagonist pe Charlie Sheen, „Anger Management”.

Bloggerii din Statele Unite care au preluat posterul se întreabă la ce să ne aṣteptăm de la noul show în care se zvoneṣte că Ashton Kutcher îi va cumpăra casa lui Charlie după moartea acestuia? Potrivit printului publicitar criticii se aṣteaptă la glume cu conṭinut sugestiv sexual ṣi lipsite de reṭineri ce urmează să fie dezvăluite începând cu data de 19 septembrie 2011.

Presupunerile criticilor au la bază faptul că Angus T.Jones, personajul lui Jake din „Doi bărbaṭi ṣi jumătate” va împlinii în curând vârsta de 18 ani, astfel producătorii nu vor mai avea reṭineṭi în construirea de replici „picante” pentru acesta.
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu