marți, 9 august 2011

FBI face publice dosarele secrete ale celebrităṭilor!


FBI a lansat „Bolta”, o bază de date online ce clasifică documente ce nu puteau fi până acum accesate de publicul larg. Cele mai notabile informaṭii sunt cele legate de Roswell UFA, un pop icon precum Jimi Hendrix, Notorious B.I.G, Marilyn Monroe ṣi Janis Joplin, potrivit site-ului www.vigilantcitizen.com .

Potrivit documentelor găsite în baza de date, activităṭile divei de la Hollywood, Marilyn Monroe au fost atent monitorizate. Într-un documentul rapperului Tupac Shakur apare scris că acesta a primit ameninṭări cu moartea din partea unui grup terorist. Noua tehnologie pusă la dispoziṭie de F.B.I publicul, oferă acces ṣi la informaṭii legate de evenimentele de la 11 septembrie. Unele documente includ detalierea cronologică a miṣcărilor ce au precedat atentatele din Statele Unite, la care se adaugă o fiṣă detaliată a lui Mohamed Atta, pilotul de la Airline Fight care era în avionul ce a distrus World Trade Center-ul. Fiṣa cuprinde, numele comple, ṭara de origine, data de naṣtere ṣi fiecare miṣcare pe care acesta a făcut-o înainte de a se urca la bordul avionului.


Procesul împotriva poliṭistului din L.A, acuzat că l-ar fi împuṣcat mortal pe rapperul Notorious B.I.G, la vârsta de doar 25 de ani , a fost declarat închis în anul 2005, după ce instanṭa a declarat că nu sunt suficiente probe care să ateste vinovăṭia poliṭistului. Potrivit documentelor găsite în această bază de date, decizia a fost anulată după ce agenṭii din L.A, San Diego ṣi New york ar fi încercat să ascundă potenṭiali martori-cheie în acest proces, aṣa cum au făcut ṣi cu probele din procesul lui Tupac Shakur, care a fost ṣi el împuṣcat moral în Las Vegas. Reprezentanṭii F.B.I susṭin că poliṭistul din L.A, pe numele lui Christopher Wallace este parte a unei grupări de poliṭiṣti corupṭi.

La un simplu search în această bază de date poṭi găsi informaṭii despre aproape orice vedetă pop sau personalitate de pe planetă.
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu