miercuri, 17 august 2011

Johhny Depp nu va mai juca în Piraṭii din Caraibe 5 ṣi 6?Studiourile Walt Disney Pictures sunt gata pentru a începe filmările pentru părṭile 5 ṣi 6 din celebra serie „Piraṭii din Caraibe”, dar protagonistul Johnny Depp refuză să filmeze, potrivit site-ului Screenrant.com.

După încasările neaṣteptat de mari pe care le-a avut partea a 4 a „On Stranger Tides”, producatorii de la Walt Disney Pictures se grăbesc să filmeze următoarele două părṭi. Deṣi Terry Rossio a scris scenariul pentru partea a 5 a din„Piraṭii din Caraibe” si doreṣte să o lanseze în anul 2012 de Crăciun, starul Johhny Depp spune că doreṣte „să ia o pauză de la Piraṭi”.

Potrivit declaraṭiile sale pentru THR, Johhny Depp consideră că noul scenariu nu îl pune într-o lumină „bună”, acesta fiind ṣi motivul pentru care refuză să înceapă filmările. „Nu este un scenariu care să ma facă să zic ....da hai să îl filmăm acum ca să îl scoate de Crăciun în 2012, Ar trebui să mai aṣtepte puṭin. Povestea trebuie să fie specială, aṣa cum este această serie pentru mine”, a declarat Johhny Depp.

Producătorii au hotarât astfel să nu înceapă filmările pentru partea a 5 a din seria Piraṭii din Caraibe fără Johhny Depp, considerând că succesul seriei se datorează în principal stilului unic al lui Depp de a în interpreta pe piratul Sparrow.

About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu