joi, 4 august 2011

Neînțelegeri în familia Jackson privind concertul memorial pentru megastar!


Familia Jackson plănuiește să organizeze un concert în memoria lui Michael Jackson chiar în ziua în care megastarul ar fi împlinit vârsta de 53 de ani, dar între timp au apărut neînțelegeri cu privire la locația evenimentului, potrivit site-ului Guardian.co.uk.

Mama megastarului , Katherine Jackson a hotărât ca evenimentul să aibe loc în orașul Cardiff din Irlanda de nord, dar frații artistului Jermain și Randy Jackson au declarat alegerea locației total nepotrivită. Cei doi au declarat în cadrul conferinței de presă din Los Angeles că întregul eveniment va fi susținut în totalitate din fondurile familiei Jackson cu mențiunea ca acesta să nu aibe loc în Regatul Unit al Marii Britanii.

Datorită neînțelegerilor concertul a fost amânat pentru luna octombrie a acestui an. „Pentru memoria fratelui nostru și pentru ceea ce a însemnat el pentru fanii din toată lumea nu vom mai boicota locația concertului său memorial. Am hotărât ca acest concert memorial Michael Jackson să aibe loc pe data de 8 octombrie în Cardiff”, au declarat într-un final frații megastarului.

Rugată să dea mai multe detalii despre concertul memorial Katherine Jackson a răspuns jurnaliștilor într-un mod care i-a emoționat„Michael și-a dăruit întreaga viață lumii, prin dragostea sa , prin muzica sa și prin devotamentul său de a schimba ceva pe planetă. Sunt absolut convinsă că acest eveniment va fi unul extraordinar și va celebra cum se cuvine talentul și imaginația vieții lui Michael”.

Concertul va fi difuzat live în peste 30 de țări în variantă 2D și 3D, iar toți banii strânși vor fi donați pentru 3 fundații inclusiv cea care luptă împotriva sida. Biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 20 septembrie 2011, iar până în momentul de față nu se cunosc numele artiștilor ce vor cânta în cadrul evenimentului.
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu