duminică, 21 august 2011

Nicki Minaj ṣi Ricky Martin parteneri într-o nouă campanie împotriva maladiei Sida!Iniṭiativa M.A.C Viva Glam ce va avea loc în anul 2012 a atras alte două vedete din muzica internaṭională, potrivit site-ului Mypinkfriday.

După ce figuri importante ale muzicii pop precum Lady Gaga si Fergie au promovat ediṭiile anterioare aleViva Glam, anul 2012 este rezervat latino lover-ului Ricky Martin ṣi celui mai mare Mc din lume Nicki Minaj. Cei doi vor reprezenta imaginea unei noi campanii ce are ca scop educarea sexuală a tinerilor ṣi metodele de protejare pentru a nu contacta teribila maladie.

Fotografiile pentru campania ce va debuta în luna februaie 2012 au fost realizate de David LaChapelle în Miami. Până în prezent s-au strâns fonduri în valoare totală de 224 de milioane de dolari din vânzarea gloss-urilor de buze Viva Glam. Sumele strânse din vânzările rujurilor ṣi gloss-urilor de buze marca Viva Glam se vor dona în procent de 100% fundaṭiilor care luptă împotriva sida ṣi a centrelor de cercetare a tratamentelor pentru aceasta maladie.

About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu