joi, 4 august 2011

Rolul lui Ashton Kutcher din serialul Doi bărbați și jumătate a fost dezvăluit!


Președintele postului de televiziune CBS, Nina Tassler a declarat că Ashton Kutcher va avea rolul unui milionare care obișnuiește să frângă inimile femeilor. Tassler a dezvăluit în premiră faptul că numele personajului lui Ashton va fi Walden Schmidt, potrivit site-ului Yahoo.

Nina Tassler a refuzat să comenteze aspecte privind omorârea personajului Charlie Harper. "Show-ul va fi la fel de picant ca de obicei. Regizorii noștrii muncesc din greu. Dacă îl privești pe Chuck poți vedea că este un om minunat și extreme de talentat", a declarat Nina despre producătorul sitcom-ului Doi bărbați și jumătate.

Într-un comunicat de presă pentru Asociația de Critică Televizionistică, Nina Tessler nu a încetat în a-l numii pe Ashton Kutcher un actor extraordinar. În plus aceasta a declarat că speră să atingă un nou record, în ceea ce privește cel mai bine plătit actor dintr-un serial de comedie, odată cu sezonul 9, de aceea Nina crede că Asthon este actorul potrivit care va ține publicul în fața micilor ecrane.

About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu