marți, 27 septembrie 2011

Dieta vs. pastile de slăbit!

SB: "He that takes medicine and neglects diet, wastes the time of his doctor." -Ancient Chinese ProverbPornind de la acest proverb chinezesc postat de Phil (Jabbawockeez) pe Twitter, am hotărât să scriu acest articol. Există o polemică permanentă legat de acets subiect. Cum slabăbesc? Țin dietă sau stau bine mersi și iau doar pastile ca să slăbesc.

Gândind logic, este o prostie să îți imaginezi că stând și luând pastile și mâncând shaorma o să slăbești. Pentru că da....vei slăbii, diferența este doar CUM? Pastilele de slabit te ajută să pierzi kilogramele pe care dorești să le pierzi, pentru că teoretic pentru asta sunt făcute, dar efectelor lor sunt din cele mai diverse. Ele pot da dureri de stomac și chiar dezechilibre hormonale, pentru că într-un articol precedent am explicat legătura dintre dezechilibrele hormonale și variațiile de greutate. De aceea de multe ori orice am mânca, sau nu am mânca nu reuțim să slăbim.

În plus, efectul pastilelor de slăbit trece odată ce tratamentul a fost întrerupt. Kilogramele pierdute se vor acumula într-un ritm mult mai alert decât în mod normal. După un astfel de tratament bazat pe "suplimente alimentare - NATURALE"....bla bla...adică pastile pentru dietă, organismul este slăbit, de aceea efectul Yoyo își face efectul. El își va depune toate caloriile pe care le vom consuma, tocmai datorită memoriei genetice.Sportul și un stil de viță sănătos este esențial ca să te menții în formă. Am menționat termenul "dietă", în titlu, pentru că este cel mai des folosit, dar de fapt nu este vorba despre o dietă PERMANENTĂ, ci de formarea unui stil de viață format din 5 mese pe zi, regulate, care să includă multe lichide și porții de fructe și legume proaspete. Sportul este important pentru tonifierea organismului după pierderea unui număr de kilograme, dar și pentru o stare generală bună. Pentru persoanele care petrec multe ore la birou, exercițiile fizice atenuează durerle de spate, majoritatea acumulându-se în zona lombară. Indiferent că alegeți orele de pillates, yoga, sau sălile de fitness, importantă este mișcarea.About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu