luni, 12 septembrie 2011

Testul bogăției marca Realitatea Tv!Postul de televiziune Realitatea Tv a lansat o campanie care se numește Testul bogăției. În cadrul acestei campanii aleșii noștrii dragi vor încerca să trăiască cu anumite sume de bani zilnic. Sumele pe care aceștia ăi au la dispoziție sunt mai mulți simbolici, dar aceștia țin neapărat să ne arate ca7ă se poate trăii și cu 200 lei.

Pornind de la declarația ministrului Sebastian Lăzăroiu, conform căreia dacă ai un venit de 800 de lei ești bogat, câțiva politicieni vor încerca să trăiască cu această sumă. Silviu Prigoana, Mariana Campeanu, Theodor Paleologu, Tudor Ciuhodaru, Nicolae Bănicioiu sunt câțiva dintre politicieni care au acceptat să participe la această campanie.Prima zi a campaniei a demarat cu suma de 200 lei pe săptămână.Primul oprire?La ghereta de bilete....Concluzia?Mai mergem și pe jos. La magazin?Altă concluzie...Săptămâna asta bem cafeaua fără zahăr. Că până la urmă ce dracu?oricum devenim o generație de obezi.Ei nu s-au gândit rău. Pentru că muncim și câștigăm 800 lei pe lună mi se pare normal să îmo iau doar 10 felii de parizer pentru o săptămână, cel puțin așa ne explică domnul Tudor Ciubotaru.

Democrat-liberalul Silviu Prigoană a început planul de auteritate din casă. Debranșarea de la serviciile companiilor de cablul Tv, cu o economie de 20 de lei pe lună, în loc de 3 becuri, ține aprinse doar 1 și s-a lăsat și de fumat. Cu o senzație de greață continuă provocată de materialul vizionat, mă uit în continuare la domnul Marius Marinescu care cumpără roșii de 10 lei kg, în condițiile în care se găsesc roșii și la 2-2.5lei. Masa copioasă a fost formată din ou ochi, cremvuști și roșii.SOOPER...drumul spre moarte pe termen lung, dar ne-am încadrat în buget, so be happy dont worry. Teodor Paleologul ne îndeamnă să mergem cu bicicleta, mai ales când o să fie -10 grade. Discrepanța apare între bicicleta Pegas și costumul de 3000 de euro.

Doamna Mariana Câmpeanu merge la cumpărături cu tramvaiul – PENIBIL...așa dar să nu ne abatem de la subiect. Domni sa vrea , sau mai bine zis cere chestii gratis...cred că e o metodă bună de a supraviețuii pe timp de criză, doar că nu toți suntem cerșetori...ne cerem scuze.


Și uite cum am făcut doar o mică listă de lucruri pe care trebuie să le facem pentru a ne descurca în bogăția noastră cu 800 de lei pe lună. Eu cred că am descoperit misterul. Mă întrebam adesea, "bai dar cum fac aia de au palate și eu nu?"...acum am aflat.

Eu stau cu 4 becuri aprinse, beau lapte cu 3.5% grăsime și îmi permit luxul de a mă uita la Discovery Channel. Domnii aștia , mai amărâți, care vor ei să demonstreze un rahat, nu fac așa. Ei stau mai mult cu frigiderul gol, economisesc, pun deoparte, la saltea (probabil cu fulgi de rață). Ideile dumnealor sunt absolut demne de apreciat.Ce atâta lăfăială în lux domne' ? Totuși uitându-mă în calendar am văzut că suntem în anul 2011, la tv se vorbește de "nu mâncați shaormă că vă ia dracu în 5 ani", și de omul modern, văd bucătării care se învârt în jurul gospodinei (expoziția de la Băneasa din weekend) și ce dracu mai văd???.....aaaa și la un search pe Goagăl văd că cică suntem în UE, lucruri care nu prea "se pupă" cu ce văd în filmulețele de mai jos. Fiind o persoană cu multe întrebări, mai am una așa ...."de ce dracu a-i face o astfel de campanie??? Sau mai bine de ce țin ei să ne arate cum se trăiește cu 800 lei, când au case de 200.000 de euro și sunt mega-ghiftuiți de mozzarella, carpaccio de vită și șampanii franțuzești?"Poate din dorința de a se întoarce la origini.Cred că m-aș distra și eu la o slănină cu ceapă, după ce am mâncat somon fume cu legume la cuptor....ar fi funny sau ceva....Doamneee..era să zic muriți în chinuri...dar bine că nu am zis...About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu