marți, 18 octombrie 2011

Alianṭă între giganṭii Facebook ṣi RockMelt!


Cele două companii au anunṭăt crearea parteneriatului pentru care vor colabora pentru diferite probleme tehnice, potrivit site-ului www.nytimes.com .
Desi oferă multe facilităṭi precum un buton cu ajutorul căruia poṭi împărtăṣi prietenilor un link imediat, browserul RockMelt al veteranului Netscape „a avut anul trecut doar 1 milion de ṣi sute de mii de utilizatori”, conform celor declarate de Eric Vishria , ṣef executive la RockMelt.

Primul pas după instalarea parteneriatului va fi acela de a scoate o nouă versiune a browserului RockMelt . Aceasta va fi uṣor de utilizat decât precedenta, va avea acces direct la Facebok, la chat cu prieteni, direct din pagina de start a browserului. Acest nou parteneriat presupune ṣi muncă pentru gigantului de la Facebook, care va prezenta notificări ṣi invitaṭii la chat pentru cei care vor accesa site-ul de socializare din browserul RockMelt.
Noi oferim oamenilor a posibilitate de a comunica mai usor cu prietenii lor oriunde s-ar afla” a declarat doamna Vishria într-un interviu pentru revista Monday. „ În timp, vom vedea multe produse inovatoare care vor ieṣi din parteneriatul cu Facebook”, a adăugat aceasta.

Momentan RockMelt îi va ajuta pe cei de la Facebook să îṣi măreasca numarul de utilizatori, dar cu timpul este posibil ca browserul RockMelt să se ocupe de o parte importantă din sarcinile Facebook, datorită faptului că cei de la Facebook îl văd pe Google ca principalul lor rival. Doamna Vishria, ṣef executiv RockMelt a declarat că acest parteneriat este doar unul strâng legat de partea tehnică ṣi că nu este implicat nici un schimb de bani, sau sarcini între companii.
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu