marți, 18 octombrie 2011

Cadou de 55 de milioane de dolari!


Rapperul Soulja Boy a primit la împlinirea vârstei de 21 de ani și-a cumpărat un avion particular în valoare de 35 de milioane de dolari, potrivit Yahoo News.

Totuși cadoul pe care tânărul rapper ș-i l-a făcut de ziua lui, s-a ridicat la suma de 55 de milioane de dolari, acesta dorind să adauge alte opțiuni precum televizoare cu ecrane LCD, 4 baruri și cabină de masaj. Camera de odihnă unde Soulja Boy își va peterce timpul liber dintre concerte va fi mărită și redecorată cu noul său logo.

Una dintre petrecerile extravagante de majorat se va ține în Miami și va costa aproximativ 300.000 de dolari. Pentru petrecerea cu public, se va ocupa postul de televiziune Mtv și va avea loc în Las Vegas. „Mtv se va ocupa de petrecerea de ziua mea din Vegas. Sunt convins că va fi o petrecere la fel de spectaculoasă ca cea pe care ei au organizat-o pentru mine când am împlinit 18 ani”, a declarat rapperul. Soulja Boy îi va avea ca invitați pe colegii săi de breaslă precum Sean Kingston, Bow Woo și Dwight Howard.
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu