miercuri, 14 decembrie 2011

Cum ne alegem tinutele eco pentru sarbatorile de iarna

<


Perioada sărbătorilor de iarnă sunt încărcate de preocupări legate de cadouri, vacanțe, dar și aspecte privind îmbrăcămintea. Ce purtăm de Crăciun și revelion? Răspunsul poate varia în funcție de alegerea pe care o faceți în ceea ce privește locul în care se va desfășura evenimentul. Pentru un Crăciun cu familia sau cu prietenii la munte, puteți opta pentru ținute lejere, accesorizate într-un mod mai special.


Revelionul este cel care pune cel mai multe probleme din punct de vedere al modei atât pentru doamne cât și pentru domni. Anul acesta designerii aduc în prim plan rochiile de lungimi diverse, dar pun accent în special pe cele lungi. În funcție de unde veți petrece revelionul, puteți să adaptați ținuta, însă fiind o petrecere specială față de toate celelalte, pentru doamne și domnișoare elementul cheie trebuie să fie rochia. Negrul rămâne la modă orice ar fi, dar atenție, dacă alegeți o astfel de rochie, trebuie să alegeți accesorii mari, sau sclipitoare, în culori tari, tocmai datorită tendințelor din acest an care pun accent pe culorile tari, precum albastru electric, verde sau portocaliu.

In tendințe veți fi și dacă alegeți rochiile din piele, sau cele animal-print. Singura diferență aici este că trebuie să le accesorizați cu bijuteri în tonuri mai calde. Este bine să optați pentru rochii din materiale naturale, deoarece acestea sunt mai potrivite pentru o petrecere de acest gen. Evitați rochiile tricotate și alegeți-le pe cele din bumbac, mătase și voal. Rochiile din bumbac satinat, voal sau mătase reprezintă o alegere foarte bună fie că vorbim despre vizitele în familie de Crăciun sau de revelion.

În acest an, la modă sunt rochiile pe un umăr până la genunchi sau cele lungi din voal sau mătase. Deși sunt în tendințe culorile tari, electrice, puteți alege și rochiile în culori pale, precum galben, portocaliu, albastru sau verde. În acest caz accesoriile, precum pantofii, poșeta sau chiar bijuteriile trebuie să aducă ceva mai multă culoare.
Designerii din New York, care tocmai au lansat colecțiile de rochii pentru seara de revelion, propun rochiile slipitoare în diferite culori. Astfel de rochii trebuie accesorizate cât mai puțin, iar culoarea pantofiilor trebuie să fie în nauanțe pale, de preferabil crem. Dacă ținuta de revelion presupune o rochie elegantă, de Crăciun puteți opta și pentru țiute mai lejere, iar poșeta, încălțămintea sau gulerul jachetei poate fi accesorizat cu blăniță ecologică.


Ca și în cazul domanelor și domnișoarelor, bărbații trebuie și ei să se îmbrace în conformitate cu unde are loc evenimentul. Aceștia pot alege un costum întreg format din pantaloni, cămașă și sacou, sau pentru o ținută mai lejeră, pot renunța la sacou. Dacă vorbim despre o petrecere între prieteni, ținuta voastră nu trebuie să fie neapărat un costum sau o rochie pretențioasă, în cazul doamnelor. Pentru a vă simți bine și confortabili întreaga seară ar fi bine să optați pentru materialele lejere, naturale precum mătasea, bumbacul, sau inul.
Combinațiile dintre aceste materiale nu sunt unele care să vă dezavantajeze, ci dimpotrivă, acestea au rolul de a da eleganță ținutei. Cămășile domnilor trebuie să fie în special din mătase sau bumbac satinat pentru un look special în noaptea dintre ani. Ca și culori, aici nu există limite, pentru că marile case de modă nu impun restricții din acest punct de vedere. Dacă optați pentru un pantalon și un sacou în culori reci, alegeți o cămăsă în culori cât mai tari, puteți alege chiar și printurile sau carourile. Ca și încălțăminte, bărbații pot alege o pereche de pantofi din piele ecologică lăcuită, sau nu, dacă ținuta pe care o aleg este una sobră, formată dintr-un costum clasic. Pentru o ținută mai lejeră care nu presupune un pantalon clasic, ci mai degrabă o pereche de pantaloni de stofă sau blugi, alegerea potrivită ar fi o pereche de ghete sau cizme.


Lucrul cel mai important este să vă simțiți bine, de aceea calitatea materialelor este una importantă. Alegeți materialele naturale, ecologice, astfel veți uita de disconfortul materialele clasice și vă veți concentra numai la distracție și voie bună. Petreceri cât mai frumoase și sărbători fericite în tendințe!
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu