luni, 19 decembrie 2011

Saptamana in care se vinde ORICE


Mai este doar o saptamana pana la Craciun si deja cumparaturile sunt pe ultima suta de metrii pentru multi dintre noi. Goana dupa cadouri mi se pare cea mai internabila pentru ca nu stiu niciodata ce sa cumpar pentru anumite persoane. Pentru copii este relativ simplu. Daca este vorba despre o fetita, cumpar o printesa, iar daca este vorba despre un baietel iau un spiderman sau batman batman ..;)).
In general cand ajungem sa cumparam un cadou pentru o persoana , ajungem sa vedem cat de putin cunoastem acea persoana. Dr. House a spus o chestie senzationala legat de acest aspect:" Gifts allow us to demonstrate exactly how little we know about a person. And nothing pisses a person off more than being shoved into the wrong pigeonhole.
Am gasit cateva poze haioase cu situatii in care nu am vrea sa fim pusi de sarbatori.Si inca ceva...nu incercati sa recompensati timpul pierdut acum de sarbatori...cei avizati vor stii ca faceti asta pentru ca urmeaza o alta perioada in care veti disparea din viata lor...IAR. The notion of picking one time of year to be decent to other people is obscene because it's actually validating the notion of being miserable wretches the rest of the year."
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu