sâmbătă, 25 februarie 2012

ZUMBA MĂRȚISOR – Un altfel de ZUMBA FITNESS


Uite un eveniment aparte pentru iubitorii de sport , așa ca pentru începutul de primăvară, ce se anunță unul promițător cu temperaturile din termometre. Pe data de 3 martie 2012 vin în România doi dintre cei mai apreciați instructori de Zumba Fitness din Europa și Statele Unite, dominicanii Pedro Camacho și Martin Mitchel.

Evenimentul care va avea loc de la ora 12.30 , în sala de gimnastică din incinta Complexului Sportiv Lia Monoliu, va aduce o sesiune de ZUMBA specială, antrenorii HOT din Republica Dominicană fiind cunoscuți pentru talentul lor, Pedro șo Martin reușesc să transforme antrenamentele (plictisitoare și epuizante pentru unii dintre noi), într-un adevărat spectacol. Tot în cadrul programului se va lansa un program special de Zumba, ZUMBA SENTAO.

Ce este ZUMBA SENTAO?

ZUMBA SENTAO este cel mai nou program de exerciții fizice care tonifică musculatura, este eficient și dinamic. Mai mult decât atât, coregrafiile interesante și ritmul muzicii te va face să îl îndrăgești imediat. Plus că nu este atât de obositor și plictisitor la trasul de fiare.

Recunosc că nu am participat până acum la un astfel de curs nici în străinătate, dar am citit câteva chestii interesante și pe 3 martie voi fi în primul rând, mă postez cu siguranță lângă Pedro Camacho.

Am găsit pentru exemplificare un filmuleț interesant.Și apropo...ne vedem acolo pe 3 martie.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile la pretul de 50 RON, pana la data de 25 februarie 2012, urmand ca dupa aceasta data pretul pentru 1 bilet sa fie de 75 RON.

About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu