luni, 5 martie 2012

Zumba Sentao și în România!


Sâmbătă, 3 martie , la Complexul Sportiv Lia Manoliu din capitală, a fost super atmosferă la Zumba Mărțișor și așa cum era de așteptat, Pedro Camacho și Martin Mitchel , antrenorii de fitness din Republica Dominicană, au încins atmosfera cu adevărat. Pasionații de mișcare și voie bună ,de toate vârstele, doamne, domnișoare și câțiva domni curajoși, au încercat să iasă din iarnă cu puțină mișcare.

Cu așa atmosferă tot să faci mișcare, am filmat ce am filmat, după care nu am reușit să mă abțin să nu mă alătur grupului înfocat de admiratoare de distracție și mișcare, deci de Zumba.


Antrenamentele și mișcarea sunt mult mai distractive dacă sunt făcute pe muzică, fără stresul ridicatului de greutăți și celebrele dureri de spate. Arderile de așa numitele grăsimi rele sunt mai rapide, slăbim uniform, pentru că musculatura se tonifică frumos. Iar de tonusul pe ziua de sâmbătă...WOW..nici nu mai vorbesc!O astfel de activitate este bună pentru mine luni dimineată, când mă mobilizez foarte greu. Am postat mai jos și poze incriminatoare de la Zumba Mărțișor, iar filmulețele le găsiți în blog la categoria Zumba!
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu