joi, 5 aprilie 2012

Final de internship...


Da am finalizat un program de internship foarte interesant pe social media, la agentia We Buzz. Asa cum spuneau si colegii mei, am format echipa perfecta, a fiecare intalnire a noastra din 5 idei, mai puneam de o campanie geniala.

Desi mai avusesem tangente cu partea asta de social media, retele sociale, aici am descoperit totusi ca social media nu inseamna doar Facebook si postari simpaticute despre hai sa va mai dam un voucher, cum intelesesem eu initial...din alta parte..(dar sa nu dam din casa). Toti 5 trainee, Robert, Cristina, Iulia, Irina si mademoisselle JE , am trecut in aceste 3 luni prin tot ce inseamna social media . O campanie in mediul online inseamna unificarea canalelor media online intr-un tot unitar, altfel ...da..putem doar bifa Facebook-ul sau Twitter-ul...ca o chestie in plus intre canalele noastre de comunicare cu clientii. A fost bine si frumos...de acum gata..am ras am glumit...osu' la munca..

Aaaa..by the way..am primit diplome, si am facut poze..:D ..si evident am varat si eu capu'..ca de..nu se poate altfel...


About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu