duminică, 27 mai 2012

Blow - un film cu mare incarcatura emotionala

Blow, sau Visul Alb este de departe filmul meu preferat . Producția ce datează din anul 2001 are la bază o poveste adevărată, cea a lui George Yung, cel mai mare traficant de droguri in anii 80 din Statele Unite. Pentru perioada anilor 80, cantitatea de 300 de kilograme de cocaina a reprezentat un record , ceea ce a atras după aceasta o pedeapsa de 60 de ani de închisoare (echivalentă cu închisoarea pe viață, pentru George Yung). Povestea ce stă la bază dorinței disperate de a avea bani a lui George are repercursiuni irepalabile asupra vieții sale private. Momenul culminant îl reprezintă concluziile pe care George le trage în ultimele minute de libertate , dar și pe parcursul ispășirii sentinței. Filmul ridică întrebarea dacă merită cu adevărat să riști totul pentru bani.


 So in the end, was it worth it? Jesus Christ. How irreparably changed my life has become. It's always the last day of summer and I've been left out in the cold with no door to get back in.(....)     But I force a smile, knowing that my ambition far exceeded my talent. There are no more white horses or pretty ladies at my door.

Actorul american Johnny Depp care l-a interpretat pe George a declarat ca timp de 2 luni de zile a petrecut foarte mult timp în penitenciar pentru a înțelege mai bine modul de gândire al personajului său. Alături de frumoasa Penelope Cruz filmul reprezintă din punctul meu de vedere o revedere a momentelor de rătăcire pe care le experimentăm sau la care ne gândim , fără să ne gândim la repercursiuni. http://www.youtube.com/watch?v=66l9KgVpwh4

About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu