joi, 5 iulie 2012

Caut prieten pentru sfarsitul lumii

Caut prieten pentru sfârșitul lumii este noul film, a cărui regie  este semnată de Lorene Scafaria, unde îi vom putea vedea pe Steve Carell, Keira Knightley și  Melinda Dillon . Filmul apare în București în data de 13 iulie și reprezintă o poveste interesantă, bazându-se pe călătorie pe care o parcurge eroul principal pentru a își găsi iubita din liceu. În tot acest timp, viața personajelor  este în periocol din cauza unui asteroid care se apropie amenințător de Pământ.

 Filmul este distribuit în România de Forum Film România, iar trailerul îl puteți urmări , aici - http://www.cineforum.ro/2012/06/18/1702/ .                                                                       
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

3 comentarii:

  1. dupa acest review chiar nu ai cum sa ratezi un asemenea film! De abia astept sa merg diseara! Din cate am citit, filmul are toate ingredientele necesare pentru un film de inceput de wk!

    RăspundețiȘtergere
  2. am vazut filmul; este o tragicomedie din punctul meu de vedere! Nu este un film de baieti, mai mult fetele o sa se dea in vant dupa el....daca urmaresti firul povestii fara sa fii picky este foarte posibil sa te binedispui!

    RăspundețiȘtergere
  3. nu e adevarat, filumul e fabulos de captivant si funny! E de indragostiti....e absolut romantic. Merita sa il vezi cu cineva drag intr-o sala racoroasa cu mult floricele in punga si eventual niste servete de sters nasul! Mi-a placut maxim, pacat ca l-am vazut cu fetele...as mai merge o data cu darguztul meu!

    RăspundețiȘtergere