marți, 9 octombrie 2012

Câștigă un city break în Turcia cu Kanal D și Suleyman Magnificul-Sub Domnia Iubirii


Nu...nici eu nu am vizitat Turcia, probabil ca mulți alți bloggeri care au scris în cadrul acestui concurs, dar mi-aș dori să o vizitez. Am auzit foarte multe lucruri frumoase despre această țară cel puțin din punct de vedere turistic. Majoritatea prietenilor au fost plecați în Turcia în vacanță și mereu a existat din partea mea (care am călătorit în Bulgaria și Grecia) întrebarea...eeeee...și cum e la turci? Evident că întrebarea era adresată mereu în speranța că voi avea de fiecare dată lucruri mai interesante de povestit decât prietenii mei, dar niciodată nu se întâmpla așa. Din câte mi s-a povestit, respectul pentru turist este mult mai mare (pentru că te duci în țara lor și cheltuiești banii strânși pe tot parcursul anului). Și...cam așa ar trebui să fie peste tot. Am auzit că turcii sunt oameni foarte primitori și că fac totul în slujba turistului. Fotografiile pe care le-am văzut m-au convins deficitiv ca Turcia este țara unde as dori să petrec fie și numai o singură zi. Concursul propus de Kanal D mi-a atras atenția și  urmărind serialul Suleyman Magnificul - Sub Domnia Iubirii mi-a readus în minte frumoasa țară pe care doresc să o vizitez. Acum pe bune...cine nu ar vrea să viziteze principalul centru cultural și financiar al Turciei În plus am citit despre Istanbul că în anul 2010 a fost declarat unul dintre cele trei Capitale Culturale Europene. Pe lângă încărcătura economică și cea culturală a orașului (unde se pot vizita Zidurile de Apărare Teodosiene, Patriarhatul Constantinopolului, Muzeul Marinei sau Palatul Topkapi), în Istanbul am auzit că te poți tocmi la..orice. Ce poate fi mai încântător pentur un turist, decât să își cupere un suvenir la un preț....cel puțin special? De multe ori, după enumerarea de obiective culturale pe care am făcut-o, am impresia că știu mai multe lucruri despre Turcia decât cei care au fost acolo și (trebuie să fiu drăguță și să recunosc) de la care am primit de fiecare dată câte ceva;;)...sau mă rog aproape de fiecare dată. 

Sper ca acest concurs să fie o șansă norocoasă pentru mine și să pot experimenta pe viu stilul cosmopolit al orașului Istanbul și nu doar din povestiri de ici ....de colo..:)

"Kanal D iti poate aduce și ție un city break la Istanbul dacă scrii pe blog o poveste despre Turcia (detalii aici).Până atunci, dacă vrei să simți și tu atmosfera specifică Turciei, Kanal D te invită să urmărești serialul Suleyman Magnificul – Sub Domnia Iubirii, în fiecare luni și marti, de la ora 20:00″. 
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu