duminică, 24 martie 2013

De unde puteți cumpăra articole sport la prețuri bune?

Deși primăvara se lasă greu așteptată, sperăm ca în curând să putem ieșii afară să facem puțină mișcare, doar vine luna aprilie, nu? Totuși, pentru orice fel de activități sport vom alege, avem nevoie de echipament sport adecvat. În general, brandurile care au magazine deschise la noi au prețuri foarte mari, chiar dacă produsele nu sunt de cele  mai multe ori pentru profesioniști. O să scriu mai jos o serie de website-uri de articole sportive pro, la prețuri semnificativ mai mici, față de cele din magazinele sport din mall-uri. Înafară de magazinul Decathlon, Hervis Sport, etc..pe care toată lumea le cunoaște, vă propun o listă de website-uri online cu produse aduse din străinătate, la prețuri mai mici decât la magazinele "mioritice".

Primul dintre acestea este SportAddict, care de curând și-a rearanjat website-ul și arată mult mai bine, este mai organizat. Am cumpărat de la ei în general echipament sport pentru dans și tenis și nu am avut probleme niciodată. După ce faceți comanda online, sunteți contactat de o persoană de la call-center pentru a confirma comanda și pentru a lămuri eventuale neclarități pe care le aveți cu produsele. Pe cei de la SportAddict îi găsiți și pe Facebook

Următoarea oprire o facem la magazinul online sportguru.ro, unde veți găsi produse sport cu adevărat profii, dar și prețurile sunt puțin mai piperate. Vestea bună este că, SportGuru are un sediu în București (undeva pe lângă Colegiul Național Matei Basarab) și puteți scutii astfel taxa de transport a produselor. Mai multe despre ofertele și produsele, pe pagina de Facebook SportGuru.

Cei de la grandesport.ro au și ei produse foarte bune și foarte asemănătoare cu cei de la romasport.ro. De fapt..sunt aceleași:-) Diferența constă în faptul că cei de la Romasport au prețuri foarte mari, pentru aceleași produse pe care le găsim și pe GrandeSport. Diferențele de prețuri sunt la unele produse și de 40-50 lei, iar la o comadă mai mare, bănuții în plus pe care îi dăm se pot dubla de la un site la altul. GrandeSport este și pe Facebook :-)

Până acum eu am încercat să cumpăr doar de la aceste magazine online și nu am avut probleme legate de calitatea materialelor sau de anumite defecte la textilele sport. Dar, pentru a face cea mai bună alegere, vizitați toate site-urile,  comparați prețurile ca să nu vă păcăliți la bănuți:-) Spor la shopping și la sport!

Sursă foto: weheartit.com  
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu