marți, 26 martie 2013

În aprilie începe BRD Năstase-Țiriac Trophy:-)

Finalul lunii aprilie aduce la București cel mai important turneu de tenis de câmp de la noi din țară. În perioada 22 - 28 aprilie 2013, se va desfășura BRD Năstase-Țiriac, un turneu din circuitul ATP World Tour 250. Participanții vor avea ca suprafață de joc zgura, iar valoarea totală a premiilor este de 398,250 de euro. Pasionații de tenis de câmp trebuie să știe că pot rezerva bilete sau își pot face abonamente de acces pentru toată perioada turneului pe website-ul oficial.  

Pe data de 20 și 21 aprilie intrarea este liberă. În aceste zile preliminarii, spectatorii vor putea urmării calificările în turneul de la București. Prețurile biletelor de intrare în zilele de competiție variază între 15 și 40 de lei, iar pentru un abonament se va plăti 120 lei.

Printre cei mai cunoscuți tenismeni din afara țării care vor veni la acest turneu se numără francezul Gilles Simon, în vârstă de 28 de ani, italianul Andreas Seppi (29 de ani) și germanul Florian Mayer (29 de ani ).   Tenismenul Gilles Simon nu este pentru prima oară la București. El a mai câștigat aici de două ori până acum, în anul 2008 și în anul 2012. Lista completă a participanților o găsiți aici

Ne vedem pe teren:-)

About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu