joi, 21 martie 2013

Procedura de ridicare a diplomelor de la ASE București

Procedura...de ce am folosit un cuvânt atât de pompos? Pentru că este într-adevăr o adevărată procedură. Mai pe scurt, o bătăie de joc prin care trebuie să trec pentru a mi se înmâna o hârtie, numită diplomă, adică pentru dreptul meu. Fac parte din promoția 2012 a absolvenților de master Relații Publice în Marketing ai Academiei de Studii Economice București. Well...this sounds so freaking nice:-)...BUT IT'S NOT!

Pentru a intra în posesia pretigioasei diplome, trebuie să obțin 3 semnături pe o foaie, numită fișă de lichidare, pe care btw...o puteți descărca de aici. Această fișă de printează, se completează și se semnează, în 3 locuri, de 3 persoane diferite și nu...nu toate la se găsesc la Piața Romană. Toate aceste semnături trebuie obținute într-o anumită ordine: adică a doua semnătură o primesc doar dacă o am pe prima și tot așa.

Deci, înainte să vă stabiliți un obiectiv în viață, zic mai întâi să citiți mai jos...eu deja mi l-am schimbat: îmi propun să îmi ridic o diplomă de la un ghișeu!

Prima dată trebuie să obțin o semnătura de la Direcția Socială, află pe Str. Frumoasă, nr 31, et 2, cam 35. Nu uitați să aveți buletinul la voi. De acolo, urmează să primesc o a doua semnătură de la Direcția Bibliotecă, din clădirea Ion Angelescu, sala 0216. Într-un final trebuie să ajung  la Direcția Economică, din Cihoschi, sala 5411. Cu această fișă semnată voi putea să ridic diploma de master și tot dosarul.

Pentru cei care lucrează, trebuie să știți că  majoritatea acestor instituții au program de luni-joi între 09:00  și 15:00, iar vineri între orele 09:00 și 12:00. 

Momentan este ok, diplomele nu sunt disponibile, dar trebuie să aveți în vedere toate aceste drumuri pe care le veți face, după ce diplomele vor fi gata!
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

Un comentariu:

  1. Bine, bine , am obtinut cele trei semnaturi, ne-am prezentat la ghiseu pentru a ridica diploma si .... surpriza diploma nu este gata, cele de la "S" sunt gata , in situatia in care eu sunt la litera "C" .Timpul ne preseaza, FAPM ne conditioneaza , daca nu aducem diploma pana pe data de 21.06.2014(vineri-zi nelucratoare la secretariat?) cei de la master stat vor fi trecuti la cu plata.Ce-i de facut?

    RăspundețiȘtergere