luni, 1 aprilie 2013

Devino FITspiration și motivează-i și pe alții

               
O nouă lună de primăvară ne face parcă să ne dorim și mai mult să ne schimbăm stilul de viață și să includem sportul printre activitățile noastre de zi cu zi. FITspiration este un  manifest prin care ne automotivăm pe noi să nu renunțăm la mișcare și rezultatele noastre să motiveze mai departe pe alții. Motivația de a face sport vine din dorința de a schimba ceva la stilul nostru de viață, nu trebuie neapărat să dorim să slăbim. Sportul nu reprezintă doar o modalitate prin care slăbim, ci unul prin care ne menținem un sănătatea. Deci, să începem...zic:-) 

Mai jos am publicat o serie de exerciții fizice (și tips-uri acolo unde era cazul) care ne ajute să scapăm de kilogramele acumulate în sezonul rece și să ne tonifiem musculatura armonios. 

În zilele, următoare voi reveni cu listele alimentelor benefice pentru persoanele care fac sport :-)

Triceps

Biceps 

Abdomen. Tips: indiferent că facem abdomene acasă sau la sala de sport,trebuie  să menținem mâinile la nivelul tâmplelor, nu la ceafă. De ce? Pentru că atunci când obosim există tendință să tragem cu mâinile de ceafă și forțăm partea cervicală a coloanei vertebrale.


Picioare. Tips: În timpul exercițiilor pentru picioare, lucrează în general și abdomenul, dacă menținem o poziție corectă. Spatele se va afla pe același nivel cu restul corpului și astfel abdomenul este încordat în permanență. 


Spate. Tips: Pentru toate exercițiile fizice din imagine, mențineți spatele drept. 


About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu