joi, 18 aprilie 2013

În așteptarea lui Iron Man 3...

Cel mai recent film produs de studiourile Marvel are șanse mari să devină filmul-eveniment al anului 2013. Da, aici vorbesc despre mult așteptatul Iron Man 3, unde în rolul principal îl găsim pe Robert Downey Jr:-) 

Partea a3a din seria Iron Man îl aduce pe actorul american față-n față cu cel mai de temut adversar al său, supranumit...The Mandarin. Din trailerul filmului, reiese că acesta este foarte greu de învins, atât timp cât Iron Man va avea să lupte cu persoane care au suferit tratamente cu nanoroboți. Îmi place mult replica aceasta a lui Mandarin: Ladies, children, sheep... Some people call me a terrorist. I consider myself a teacher. Lesson number one: Heroes, there is no such thing. Totuși, sperăm ca super-erou-ul să îi demonstreze contrariul, cel puțin de dragul celor care vor veni la cinema...și nu vor fi puțini la număr:-D

Scopul principal al Omului de Oțel nu este doar de a apăra lumea împotriva lui Mandarin, dar și să protejeze singurul lucru la care ține... Pepper (interpretată cu succes de Gwyneth Paltrow). 


Regizorul lui Iron Man 3 este nimeni altul decât Shane Black, cunoscut mai ales pentru rolul său din RoboCop3 din anul 1993. Asta mă face să cred că partea a3a din Iron Man va fi cu atât mai tare, cu cât regizorul are experiență cu astfel de filme. Mai mult, mă aștept la efecte 3D spectaculoase și la gadget-uri din viitor pentru Omul de Oțel:-D Regizorul filmului Iron Man a spun într-un interviu ca pentru partea a3a a seriei, a mers mai mult pe scene dramatice, intense și pe efecte mai spectaculoase. Pe actorul care îl interepretează pe Mandarin, îl știm în special din peliculele Shutter Island și Schindler's List. Lui Ben Kingsley, pentru ca acesta este numele lui,  cred i se va potrivi foarte bine  rolul negativ, mai ales că sunt obișnuită să îl văd doar în astfel de ipostaze. 

Până una alta, aștept cu interes Iron Man 3, mai ales că Robert Downey Jr., unul dintre actorii mei preferați va fi acolo:-))  Cum să nu-ți dorești să îl vezi pe Rober Jr. în 3 D? :-D 

Filmul Iron Man 3 este adus în România de Forum Film și va avea premiera în România pe 26 aprilie 2013. În plus, dacă ești blogger, poți câștiga invitații la film:-) 

Intră în aplicația Iron Man Blogger și răspunde la întrebarea "Ce este mai important? Costumul de super-erou sau omul din spatele lui?". Votează pentru o cauză pentru care vrei să lupte Iron Man și invită-ți prietenii la film. 

Pentru că mai este aproximativ o săptămână până la premieră, zic să ne delectăm cu trailerul oficial:-) Succes și ne vedem la film:-) 


 
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu