duminică, 21 aprilie 2013

Un jucător de tenis din top 10 mondial, vine la București!

Janko Tipsarevici, numărul 10 mondial în clasamentul ATP World va participa la turneul de la București Năstase-Țiriac Open Trophy 2013. după calificările din weekend, de mâine va începe oficial turneul ce se desfășoară la Arenele BNR din capitală. După ce a fost eliminat din cadrul turneului de 1000 de puncte de la Monte Carlo, Tipsarevici a decis a primit un wild card pentru a participa la turneul de la București. 

"Sunt pregătit şi am poftă să joc. După două zile de gândire, am decis să accept wild card-ul care mi-a fost oferit şi să joc la turneul ATP de la Bucureşti. Le mulţumesc mult organizatorilor, care mi-au acordat această încredere", a scris jucătorul sârb, pe pagina sa de Facebook.  

Până în acest moment, jucă torul de origine sârbă este favoritul numărul 1 în turneul de la București, după ce a început anul 2013 foarte bine,  impunându-se în turneul de la Chennai. Janko Tipsarevici mai are în palmares alte trei titluri câștigate: în 2012 la Stuttgard, la moscova și Kuala Lumpur, ambele în anul 2011. 

În concluzie, abia aștept să îl văd evoluând la București pe Tipsarevici care mi se pare un jucător bun și tehnic. A făcut față de fiecare dată când a jucat cu jucători de top 3 mondial și de ce nu..sper și la o victorie din partea lui, aici la București:-D

Programul meciurilor se găsește pe site-ul oficial al turneului, iar biletele le puteți achiziționa de aici.

About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu