marți, 14 mai 2013

Despre a trăii fiecare moment ca și cum ar fi ultimul :-)

Zilele trecute am vazut pentru a 11 a oară filmul Blow, unde Johnny Depp joacă cu succes rolul celui mai mare traficant de droguri din America anilor '80. Povestea filmului ilustrează mai mult decât "cum a ajuns unu' să fie prins cu 300 de kilograme de cocaină asupra sa", ci modul în care a ajuns să aleagă această cale. Fiind copil sărac, văzându-și părinții fără nici un ban, micul George a decis "i'm' not gonna live like this".

Well, finalul filmului este unul mai mult decât impresionant și vorbește despre adevăratele lucruri pe care trebuie să le valorăm în viață. De câte ori văd filmul îmi aduc aminte de ceea ce este mai important pentru mine: părinții, iubitul, prietenii și bineînțeles...mamaie:-) Persoanele care au fost și vor fi lângă mine întotdeauna și pe care le prețuiesc enorm, deși câteodată mă comport ca un aiurea...don't worry, it's just me, but i still love you guys :-) 

Experiențele de până acum m-au făcut să mă bucur mai mult de simplul fapt că mă trezesc dimineața, că soarele îmi bate în geam și că am puterea necesară să mă duc la birou, unde sunt înconjurată de oameni minunați @We Buzz. Deși încă sunt de părere că am mai puțin decât îmi doresc și decât pot și sunt în stare să fac, sunt conștientă că sunt unii care au și mai puțin.

Un prieten mi-a trimis acum ceva timp un filmuleț din anul 2011, unde dansam alături de prieteni foarte buni din Statele Unite și m-am gândit: Wow...sunt oameni care nu au ocazia să se bucure de lucrurile astea. Să se uite în spate și să facă glume proaste despre..."vai ce grasă eram, uite ce faceam, ții minte cât era de frig..." etc. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și cărora le datorez amintiri extraordinare: Mass Movement, Movement Agency,  trupa de dans Jabbawockeez, Quest Crew (still love you Hok) și bineînțeles, Dominic Sandoval, pentru experiențele alături de el care m-au întărit și care m-au adus aici. Am păstrat ce era mai bun la final și vreau să mulțumesc echipei Roc Nation, pentru că de la ei am înțeles ce înseamnă cu adevărat sintagma "work till you die and be better every single day". 

Mulțumesc pentru că am ce povesti, mulțumesc pentru că am trăit și am muncit alături de voi, mulțumesc pentru că mi-a ieșit prin piele fiecare bănuț câștigat și pentru că am ajuns să apreciez valoarea lui. Până la urmă, făcând legătura cu filmul despre care vorbeam la început, banii sunt doar o variabilă care vine și pleacă.

Thank you so much Mass MovementMovement Agency,  JabbawockeezQuest Crew (still love you Hok), Dominic Sandoval for all the great moments i've spent next to you guys. I appreciate Roc Nation's business approach and their ways to put things together and make it really, really great :-)
Thank you for the memories :-)

About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu