sâmbătă, 11 mai 2013

Sticlele Coca-Cola personalizate cu numele tău au ajuns și în România :-)

Deși oficial campania începe pe data de 15 mai 2013, sticlele de Coca-Cola la 0,5L au început deja să se găsească în magazinele din București. 

Trecând printr-un supermarket din capitală, m-am lăsat pradă ispitei de a cumpără o sticlă de Coca-Cola, doar pentru că avea numele meu inscripționat. Când am ieșit din magazin, conștința m-a lovit: de ce am cumparat Coca-Cola dacă eu nu beau? Well...that's some good marketing shit! Acela care te face să bagi mână în buzunar fără să știi de ce și după ce rămâi fără bani, ești și foarte încântat de achiziția făcută:-)) 

După ce campania a fost implementată de curând în Australia și Noua Zeelandă, acum a ajuns și în România :-) Pentru cei cu numele de Ion și Maria, probabil nu vor fi suficiente de multe sticle, dar din  câte am văzut în supermarketul unde am fost, am văzut nume precum: Ioana, Daniela, Marius, Gabriela. Pe lângă sticlele personalizate cu nume, Coca Cola a inscripționat și apelative precum iubitul sau iubita...that's cute:-) 

Persoanele care treceau pe lângă frigiderul cu băuturi, păreau destul de încântate de idee. Sunt curioasă care vor fi rezultatele campaniei și mai ales volumul vânzărilor...


About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu