marți, 25 iunie 2013

Despre promovare, humus și o comandă la birou:-)

Humus-ul este o rețetă tradițională din Israel și este parte din cultura lor. Eu sunt fan al acestui preparat, dar am aceeași problemă pe care au identificat-o și cei de la Achla în videoclipul de mai jos: humus-ul din restaurante este  mai bun decât cel ambalat din magazine. 

Hummus Stunt Experience

Cei de la Achla au servit în restaurante rețeta de humus preparată pentru a fi ambalată și le-a servit-o clienților ca produs proaspăt. Adică ce demonstrație poate fi mai bună decât aceasta?

Promovarea Humus-ului de la Achla a ajuns la tv, în reviste, online, pe mobil și chiar în social media. Pe parcursul experimentului care a durat două săptămâni, peste 2000 de clienți au mâncat Humus în restaurantul Achla, fără să știe că de fapt că produsul era unul ambalat. După dezvăluirea secretului, vânzările Achla  au crescut cu 71%, iar producătorii au reușit să  demonstreze că Humus-ul produs și ambalat de ei este la fel de bun ca cel de la restaurante. Sper că v-am făcut poftă...deci, ce mâncăm astăzi?


About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

Un comentariu:

  1. Eu am incercat humus din comert si nu mi a placut. cel de la restaurantele cu specific este cu adevarat custos. il voi incerca si pe cel de la achla :)

    RăspundețiȘtergere