miercuri, 5 iunie 2013

Zilele protecției solare, oferă consultații dermatologice gratuite

Până pe data de 30 iunie, fiecare persoană poate beneficia pe bază de programare, de o consultație dermatologică. Având în vedere pericolele expunerii la soare la ore nepotrivite sau de stuctura geentică a unor alunițe, campania este foarte bine venită. Printre cele mai agresive afecțiuni ale pielii este melanomul malign, care se poate dezvolta și pe un derm sănătos. 35% dintre cazurile de melanom întâlnite în Europa este incurabil, iar 30% dintre români nu folosesc protecție solară când stau la plajă. 

Un studiu realizat în Australia pe un eșantion de 1600 de persoane, a demonstrat că riscul de dezvoltarea a melanomului este mai scăzut în cazul persoanelor care utilizează cu regularitate creme cu protecție solară.

Pentru a beneficia de o consultație gratuită, trebuie să programezi la unul din cei 100 de medici, din cele 20 de orașe partiicpante din țară. Programările le poți face aici.

Am fost la unul dintre cabinetele partenere din București, iar medicii de acolo au fost foarte receptivi. Consultul constă în analiza alunițelor care ies în relief și care sunt mai expuse. În funcție de tipul de piele ți se recomandă creme cu un anumit factor de protecție solară și un timp maxim de expunere la soare, astfel încât să nu ai vacanță cu neplăceri. 
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu