duminică, 25 august 2013

Despicable Me 2: So fluffy, i'm gonna die

Da, recunosc că am plagiat-o puțin pe Agnes încă din titlul acestui articol, dar când e fluffy e...:-) Nu apucasem până acum să scriu despre o animație care mi-a plăcut foarte mult și pe care îmi doresc să o revăd: Despicable Me 1 și 2. Nu minionii care au luat cu asalt internetul au fost neapărat preferații mei, ci Agnes: sensibilă, cu vise mari în ceea ce privește primirea unui unicorn pufos de ziua ei și cu dorința de a avea o mămică într-o bună zi. Copy-ul seriei Despicable Me este foarte bun și poate unul dintre preferatele mele. Emoționează prin relația tată-fiică, stârnește râsul prin curiozitatea tipică vârstei și te face să îți dorești să nu fi îmbătrânit vreodată. Despicable Me 2 vine cu umorul tipic al situațiilor cu tații îngrijorați de fetele lor și cu dorința de a le face toate poftele :-)

Agnes crează pentru mine universul copilăriei, unde învățam mereu, greșeam și o luam de la capăt. Fără să știe de pericole de rău și de rele, este mereu prima când vine vorba de o aventură de zile mari, pentru că dacă este cu tati, nimci rău nu i se poate întâmpla.

Pentru fetele care au o relație specială cu tații lor, Despicable Me 2 va fi o călătorie înapoi în timp, în vremea când bomboanele colorate erau cele mai dulci ispite, iar întoarcerea tatei acasă era cea mai mare recompensă pentru  "cumințenia" de peste zi. :-) About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu