joi, 26 septembrie 2013

Baletul este un mister...


Dansul nu este un sport. În sport, obiectivul este să câștigi pentru a face audiența să simtă euforia momentului și să vibreze alături de sportivul preferat. În dance, obiectivul nu este să câștigi. Dansul există pentru a unii emoțiile celor care privesc și să îi facă să simtă la unison. Dansatorii de pe primul loc a unei competițiile de dans nu sunt altceva decât cei mai buni mesageri ai emoției.  #balletdance

Baletul...este un mister, pe care nu doresc să îl deslușesc niciodată. Înlănțuirea mișcărilor și freamătul emoțiilor nu au nevoie de explicații...ele doar se întâmplă. Balerinii reușesc să dea viața trăirilor interioare atunci când dansează. În rest..trăiesc în interior...altfel nu se poate explica dăruirea și lumina pe care o emană de fiecare dată când dansează. Întodeauna am crezut că baletul este dansul emoțiilor și a trăirilor intense. Atât de intense încât te disciplinează, îți crează o rutină, te linișteste, îți dozează energia și te pregătește pentru întâlnirea cu emoția :-)

 De aceea este frumos baletul ...pentru că noi oamenii cunoaștem mai multe lucruri decât înțelegem, pentru că este misterios, pentru că nu îl putem explica, pentru că este greu, dar pare ușor și pentru că îl simțim...:-)


About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu