vineri, 18 octombrie 2013

Cafeaua cu stil de dimineață :-)

Cafeaua nu este doar licoarea care ne trezește în fiecare dimineață (mai ales că s-a dovedit că nu are acest efect), ci este mai mult de atât: este un ritual. Pentru multe persoane, aroma dimineații are miros de cafea și este momentul pe care ni-l dorim al nostru sau pe care dorim să-l împărțim cu cei dragi. Cafeaua înseamnă liniște, liniștea dinaintea furtunii de peste zi, cafeaua este pentru tine. 

Cel mai recent spot pe care l-am văzut, și sincer nu știu cum ar fi putut să-mi scape, este cea la de la Jura7Impressa, coffee-maker-ul producătorului elvețian. Ecologic și cu ecran tactil, J7 duce cafeaua la rang de artă, prin stil, eleganță și alegerea ambasadorului pentru promovarea brandului: Roger Federer :-D (acum înțelegeți de ce nu am ratat reclama?)

Naționalist convins, Federer a ales să mai promoveze încă un brand 100% elvețian sau mai bine zis brandul l-a ales pe el, și bine a făcut :-) Federer nu înseamnă doar sport, ci și eleganță. Cel mai mare tenismen din lume cu 15 turnee de grand slam câștigate, are inteligența, eleganța și maturitatea necesară, caracteristici care se pretează unui astfel de brand.


Brandul J7 se adresează adevăraților iubitori de cafea, care apreciază gustul bun și rafinat al cafelei. "If you love coffee", alegi cafeaua făcută la o atingere distanță:-) 

Coffee Up, vine weekend-ul :-) About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu