duminică, 24 noiembrie 2013

22 de ani fara legenda

"Ești ultima persoană cu care vorbesc, deci cu siguranță va fi cel mai bun interviu al tău dragă(...) Am știut dintotdeauna că voi fi un star, iar acum se pare că toată lumea este de aceeași părere cu mine. Cât despre concertele mele, ele nu sunt doar reprezentanții live ale albumelor Queen, ci sunt o reprezentanție teatrală a lor. Îmi place să fac combinații ciudate de haine. Ceea ce vezi pe scenă nu este doar un concert, este un show fashion. freddy mercury


Pe scenă sunt un diavol, dar în viața de zi cu zi sunt respins cu duritate.  Oh, nu sunt făcut pentru rai și nu voi ajunge cu siguranță acolo. Iadul este mult mai bun. Gândește-te câtă lume interesantă vei întâlni acolo? (....) Mă întrebi ce voi face în următorii 20 de ani? Dragă, voi fi mort, glumești? Și atunci îmi doresc ca lumea să se gândească la mine ca la un muzician de valoare. Poate te întrebi de ce Queen? Piesele mele sunt diferite prin versuri, iar numele este regal și sună splendit. 

Dacă ar fi să iau viața de la capăt, aș face același lucru, dar puțin diferit. Dacă mâine aș pierde totul, aș lua-o de la capăt și aș ajunge mai sus decât sunt acum. Mă gâdeam cum a început totul și mă uitam la prestațiile mele. Doamne ce am făcut? Mă simt atât de puternic pe scenă, ca și cum aș crea un monstru. Mă iubește atât de multă lume, dar sunt singur. Cine nu ar vrea să trăiască o veșnicie? Dar show-ul trebuie să continue, c'est la vie :-) " 


About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

4 comentarii: