vineri, 22 noiembrie 2013

Bine faci bine găsești

Odată ce ne apropiem de sărbătorile de iarnă și implicit de sfârșitul de an, începem cu toții să reflectăm la anul ce tocmai trece. Cu bune, cu rele, cu realizări, cu eșecuri, le-am trecut pe toate cu bine. Stăteam și mă gândeam zilele trecute că sunt oameni care nu pot spune acest lucru, pentru că viața lor nu se măsoară în reușite profesionale sau lucruri materiale, ci în speranța zilei de mâine. Speranță care stă de cele mai multe ori  într-o porție de mâncare.

Eu și Campofrio am fost ca să zic așa, gând la gând cu bucurie! Inițiativa prietenilor de la Campofrio constă în donarea copiilor din mediul rural a unor sandviș-uri gustoase și sățioase. Pentru acești copii, un sandviș înseamnă extrem de mult. Înseamnă o porție în plus de mâncare pe zi și un lucru fumos în viața lor. 

#CampofrioFaceBine și este susținut în demersul său de World Vision Romania prin al cărui programul de desfășurare al donația se numește "Donator de viitor". În perioada 21-28 noiembrie, Campofrio transformă orice produs cumpărat din rețeaua Carrefour, într-un sandviș care va fi donat unui copil din comunitățile doljene. 


Lucrurile bune vin din suflet și ajung la alte suflete. Așa că îți propun ca de acest sfârșit de an să facem o listă cu lucruri bune pe care  le putem face pentru cei din jurul nostru. Da, anul acesta vreau să schimb puțin tradiția și să renunț la clasica "balanță" cu lucruri bune și rele care mi s-au întâmplat. 

Deschid lista lucrurilor bune pe care le pot face, fără costuri și eforturi considerabile, ci cu multă bunăvoință. Lista o poți continua tu...

 • Pot da un telefon de mulțumire celui care m-a ajutat
 • Pot ajuta un copil neajutorat printr-o donație care pentru el va însemna enorm
 • Pot umple suflete de bucurie cu un simplu te iubesc
 • Pot oferi o porție de mâncare unei persoane nevoiașe
#CampofrioFaceBine, tu?...

1455102_254845184665698_86784926_n
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

10 comentarii:

 1. Pot oferi o masa calda unui batran neajutorat. Asta este cel mai bun ajutor..parerea mea:-) Sunt persoane care nu se cantoneaza ca noi in lucruri materiale, pentru ca inca au nevoie de cele simple, pe care noi nu le apreciem..din pacate

  RăspundețiȘtergere
 2. Asa este Mihaela :-) Ai mare dreptate! Merci pentru feedback ;-)

  RăspundețiȘtergere
 3. Pot sa cumpar din reteaua Carrefour si ii ajut pe cei de la Campofrio sa faca si mai mutl bine, cu putin ajutor si de la mine!

  RăspundețiȘtergere
 4. Frumoasă și încurajatoare postare. Felicitări!

  RăspundețiȘtergere
 5. Multumesc frumos Ciprian :-) Am urmarit si eu articolele tale pe BlogaInitiative si imi place ce faci acolo :-D

  RăspundețiȘtergere
 6. pot sa ajut si eu un copil prin contributia mea alaturi de campofrio. misto idee, imi place!

  RăspundețiȘtergere
 7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 8. Nu-mi da un peşte, ci învaţă-mă să pescuiesc, spune un proverb chinez...
  Cred că noi ar trebui să-i tragem de mânecă pe cei ce dorm în birourile administraţiilor locale şi centrale, astfel încât să existe o perspectivă a vieţii şi pentru oamenii sărmani şi nu prin dependenţa de bunătatea unora sau altora, ci prin educarea şi integrarea lor la nivelul societăţii.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai dreptate Liliana, dar pana una alta, tot noi oamenii trebuie sa ne ajutam intre noi...ca daca stam in baza autoritatilor...

   Ștergere