joi, 21 noiembrie 2013

Casuța ta online. Imopedia.ro

Am descoperit zilele trecute o campanie de promovare foarte interesanta a celor de la Imopedia.ro.  Aceștia au decis ca noul portal să fie realizat în colaborare cu vizitatorii site-ului, pe care îi provoacă la creativitate și idei mărețe :-) 

Ce trebuie să faci? 

Să-ți lași imaginația să zburde, să vii cu idei legate de design-ul și funcționalitatea site-ului și...să câștigi! Premiul pus la bătaie de prietenii de la Imopedia este un smartphone Samsung Galaxy S4 :-D În plus, agențiile și dezvoltatorii imobiliari au apreciat și ei ideea și au suplimentat premiile. Deci, nu se opresc aici. Antrenează-ți creativitatea, pune-ți mintea la contribuție, că vin alte premii peste tine: tablete, frigidere și sticle de vin de colecție:-) Așa că dacă ai idei bune, nu uita să te înscrii în concurs până pe data de 30 noiembrie. 
imopedia


Când un brand alege să implice oamenii într-o campanie este o decizie care nu poate decât să mă bucure. Participând cu idei pentru construirea unui portal este ca și cum ți-ai construi căsuța ta online. Este locul unde îți va plăcea întotdeuna să intrii, să găsesști cele mai avantajoase lucruri pentru tine și să revii de fiecare dată. Comunitatea Imopedia.ro este numeroase și plină cu oameni frumoși. Trupa Taxi s-a alăturat și ea campaniei: a venit cu o melodie și un clip de zile mari!. În videoclip au participat reprezentanții unor agenții imobiliare importante din România :-) Ia te uită!
Ceea ce este de apreciat este că întregul concept de comunicare aparține în totalitate echipe Imopedia.ro! Pentru cei care nu știu, Imopedia este un portal care vine în întâmpinarea tuturor celor care vor să vândă, să cumpere sau să închirieze locuințe

Dacă-i cerere, iaca vine și oferta! Până una alta, oferta (Imopedia.ro) are nevoie de hăinuțe noi! Detalii de design și funcționalități le cere de la noi, vizitatorii. Deci, hai să o îmbrăcăm pe Imopedia în creativitate și gânduri bune :-)


About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu