miercuri, 20 noiembrie 2013

Management la mine acasa

Cam asa functioneaza treaba: 1 apasare, 2 secunde, 0 probleme :-) De ce sa apelez la intermediari, cand imi pot crea propriul time management la mine acasa, alaturi de ea...doar ea:-) 

Ea ma ajuta sa economisesc timp si in doar 9 minute ma scapa de probleme :-) Nimeni altcineva nu o face, ea are ceva, ceva special. Se pricepe la tehnologie si gaseste mereu o solutie pentru mine, totul la un buton distanta.  Bazandu-se pe DELEGARE si INCREDERE, este mereu acolo sa ma ajute sa salvez timp si energie. Cine mai are grija de mine, asa cum are ea? 


Eleganta si gratioasa, ca orice doamna care se respecta, porneste in doar 2 secunde ca sa lase in urma ei numai bucurii si timp mai mult pentru mine. Se gandeste la mine, inainte sa se gandeasca la ea, si raspunde nevoilor unui stil de viata alert, asa cum este al meu. 

Specialista in probleme de time-management, imi descurca programul cat ai zice Innex:-) Indesit stie de ce anume am eu nevoie si de aceea mi-a trimis-o pe ea:-) The one and only! Stie ca ador sportul si nu a venit cu mana goala: mi-a adus 4 cicluri de spalare sport si inca unul pentru eliminarea mirosurilor persistente din haine. Bumbac sau sintetic,  Innex stie! Stie ca timpul e pretios si cu 1 apasare de buton, are nevoie de doar 2 secunde pentru pornire, pentru a imi oferi 0 probleme. 

Ce este 0? O cifra, o schimbare. O schimbare in bine, ce vine odata cu tehnologia de programare Turbo, dar si cu eleganta:-) Cu eleganta unui design functional si un panou automat de navigare. 


Vine cu mai mult timp pentru mine. Vine cu time-management la mine acasa :-)


1472931_621453934560515_2036207516_n


indesit
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

2 comentarii: