luni, 2 decembrie 2013

Bucuria din ochii celorlalți se numește fericire

dad quotes (13)
Am intrat oficial în luna cadourilor și a sărbătorilor petrecute alături de cei dragi. Și ce poate fi mai frumos decât bucuria din ochii apropiaților pe care o zăresc de fiecare dată când își deschid cadourile primite de la mine :-)
Pe cât de mult se bucură ei, pe atât de greu îmi este mie să aleg cadourile. Dar merita tot efortul. Când ochii zâmbesc este cea mai frumoasă senzație din lume pe care o pot trăi. Anul acesta îmi doresc să ofer un cadou special celui mai important bărbat din viața mea. Ușor, ușor...să nu ne agităm, nu fac nicio dezvăluire, vorbeam despre tata :-)

       

      De fiecare dată când trebuie să-i cumpăr un cadou, pun mult suflet. Mă gândesc să fie și practic, dar și elegant; util, dar și special. Îmi place să primesc cadouri, dar și să dăruiesc. Cred că pentru fiecare gest în parte există o bucurie diferită. Când primesc un cadou este bucuria surprinzătoare că cineva știe ce vreau și îi pasă de dorințele mele. Când dăruiesc, îmi umplu sufletul cu bucuria celuilalt. 

       În ceea ce privește cadoul pentru tata,  toate bune și frumoase, mi-am setat un obiectiv: să ofer ceva special. Încerc să renunț la clasicii papuci de casă, pijamaua sau halatul negru :-) Deja începe să devină un fel de colecționar fără voie ale acestor accesorii de casă. Ușor de zis, dar greu de făcut. Colindam din link în link în căutarea unui cadou simplu, dar de efect, și am descoperit un ajutor de nădejde. În magazinul Borealy.ro am găsit o ofertă de cadouri speciale și rafinate. Exact ce căutam! 


img_0148

Mi-a atras atenția diversitatea și rafinamentul cadourilor și cred că este o alegere foarte bună dacă dorești să oferi ceva special. Dar să revenim la alegerea mea:-) Este un cadou care se încadrează perfect în ceea ce îmi doream pentru tata și de ce să nu o spunem p-aia dreaptă, se încadrează foarte bine și în bugetul meu :-D Este practic, util și elegant. Evident că nu m-am putut abține să nu cumpăr un accesoriu și de aceea am optat pentru setul ce conține și o pereche de mănuși de piele. Bine că măcar în acest an am reușit să scap de mania de a cumpără halat sau papuci. Devenise plictisitor chiar și pentru mine :-)
Pe lângă perechea de mănuși din piele naturală, setul mai conține și o serie de produse de lux marca Scottish Fine Soaps.

logo-borealy


  Acum că Moș Crăciun și-a făcut treaba, nu-i rămâne decât să aștepte ziua de Crăciun, când se va bucura iarăși de fericirea din ochii celor dragi. Dar oare lui Moș Crăciun cine îi face cadou? V-ați gândit vreodată? Eu mă gândesc constant :-D Și acum, că tot veni vorba, dacă ar fi să mă întrebe cineva ce-mi doresc de Crăciun, aș spune că vreau un cufăr cu ciocolată
Și pe bune, există:-D Un cufăr cu ciocolată ridicată la rang de artă, un cufăr cu bucurie și emoția sărbătorii de Crăciun și un dulce plin de surprize :-)

cadouri-craciun-4682Articol redactat pentru campania Borealy de Craciun

About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu