joi, 2 ianuarie 2014

To do list 2014

După ce balanța anului 2013 mi-a dat cu virgulă, am pus cap la cap lucrurile nerealizate în 2013 cu planurile pentru 2014 și a ieșit un to-do-list de toată frumusețea :-) 


În general nu îmi fac planuri, pentru că viața obișnuiește să mi le dea mereu peste cap. Celebra întrebare "unde te vezi peste 5 ani?", nu are vreun răspuns care să aibe sens și în care să cred cu adevărat. Dar totuși, am trasat așa câteva linii mari de urmat, însă planuri concrete încă nu :-)

1. Zi pe bune...


2. Da, aș putea face asta3. Jobul de vis4. Să ajut mai mult 


5. Să fac totul din placere, fără să simt că muncesc


Toate astea mă vor face un om mai bun? Nu, bineînțeles că nu. Îmi vor crește stima de sine? Probabil, dar nu despre asta este vorba. Ci despre a trăi fiecare zi cu sinceritate față de tine și față de ceilalți, și de a face ce îți place cu maximă plăcere. Este despre curajul de a te uita în oglindă al finalul zilei și să fii mulțumit/ă de ceea ce vezi. 

Fără compromisuri și fără dorința nebună de recunoștere din partea celorlalți. Mergând din compromis în compromis, din minciună în minciună, totul se întoarce împotriva ta și ajungi să ai nevoie de confirmări: că ești bun, că ești talentat, că faci, că dregi. 2014 este despre curajul de a spune this is me, deal with it :-) 
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu