duminică, 9 februarie 2014

Cand viata ta depinde de o hartie


Băi, deci este incredibil ce întorsătură iau lucrurile câteodată. De la "grijile" precum n-am iPhone sau aoleu ce mă fac că apare Samsung S5 și nu am bani puși deoparte, la eu ce dracu fac de mâine încolo?
Nu știu dacă vi s-a întâmplat să vă dea medicul niște vești foarte proaste și să vă zică "dar să vedem ce zic analizele". Băi, deci în zilele alea poți să mori. Așteptarea de a vedea ce va fi mâine și necunoașterea locului spre care te îndrepți, anulează tot ce ai făcut sau nu ai făcut până în acel moment.

Începi să te gândești că părinții nu-s chiar atât de nașpa și până la urmă ei sunt singurii care sunt alături de tine; îl iei mai mult în considerare pe cel iubit care te suportă zi de zi cu toanele și fițele tale și parcă vrei să te mai bată cineva la cap încă vreo 10-20 de ani. 

Matias, dansator și coregraf profesionist, îmi povestea zilele trecute despre experiența lui, în care foaia de hârtie de la un medic din Viena avea să îl schimbe complet. Acum este bine, dar ține minte și acum experiența care l-a schimbat..."Când aflii că ai depășit un obstacol important legat de sănătatea ta, devii brusc alt om. Creierul tău începe să funcționeze după alte coordonate și prioritățile se așează diferit. Nu contează vârsta. Am întâlnit oameni la 90 de ani cărora medicii le-au dat aviz pozitiv că pot zbura cu avionul...nu aveau nici pe dracu, erau sănătoși tun. Eu am așteptat hârtie care urma să mă schimbe ca om timp de 4 săptămâni și mi-au dat seama că în viața tot ceea ce considerăm important la un moment dat, își pierde orice valoare în fața unei astfel de experiențe. 

Totuși, au rămas câteva constante clare în viața mea: familia, femeia pe care o iubesc și un cerc restrâns de apropiați. Practic...ce contează cu adevărat am păstrat..."
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu