sâmbătă, 6 septembrie 2014

Blogger Acreditat la Webstock 2014!

logo-webstock

Anul acesta ne dăm întâlnire la Webstock, la cea mai mare conferinţă de  social media din România. Aşadar, pe 26 septembrie voi fi la Webstock în calitate de blogger acreditat şi o să bloggeresc LIVE de la faţa locului :-). 

Sunt extrem de încântată de această ocazie şi de faptul că o să cunosc mulţi colegi de breaslă, pe care nu am avut până acum ocazia să îi întâlnesc. 

Evenimentul va avea loc la JW Marriot Hotel, iar programul îl găsiţi aici. Văd în această conferinţă o bună ocazie de networking, prin care pot întâlni oameni pasionaţi de online, dar şi o posibilitate foarte bună de a afla ultimele tendinţe din domeniu şi de ce nu, de a dezbate anumite subiecte şi de a afla păreri diferite. 

webstock2014


Cât despre înscrierea proiectelor la Webstock, categoriile anunţate în acest an sunt: Publishing, Utility, Visual, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Bloggers Projects, Mobile Applications,  Corporate Blogs, Innovation, Social Campaigns in online, Video blogging.


Deci, dacă esti blogger, nu trebuie să lipseşti... vino şi tu la Webstock! 

Mai multe detalii despre eveniment poţi să aflii de pe site-ul oficial, Twitter şi Facebook

Organizatori sunt cei de la Evensys.


Cu peste 8 ani de experiență în dezvoltarea de conferințe și seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizează în acest moment o paletă largă de evenimente, ce tratează tematici actuale, relevante atât pentru industria de business locală, cât și pentru cea din Europa Centrală și de Est. Astfel, Evensys dezvoltă conferințe și seminarii proprii, ce acoperă 5 arii de expertiză: Marketing; Comunicare, Internet; New Media, Financiar; Investiții, Real Estate și Retail.

About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu